В центрі уваги

Керамічна плитка чи керамограніт: що обрати для підлоги та стін (фото, відео)

Керамічна плитка чи керамограніт: що обрати для підлоги та стін (фото, відео)

Керамічну плитку недаремно вважають одним із найпрактичніших та найзручніших способів оновити приміщення, додати «родзинку» у стильове рішення, осучаснити дизайн.

Якщо раніше плитку використовували лише для ванної кімнати чи кухні, то тепер за допомогою неї можна зробити неперевершену спальню, затишну гостьову кімнату, неповторний хол чи креативну терасу.

Бажаєте купити керамічну плитку оригінальних колекцій від відомих світових брендів у Луцьку, але не вірите, що вона може бути за доступною ціною?

Тоді вам у «Дім кераміки», де запропонують якісну плитку від італійських, іспанських, чеських, німецьких, польських та інших  виробників.

Це один із небагатьох постачальників та продавців керамічної плитки в Україні, який більш як 15 років поспіль імпортує товар з-за кордону без посередників.

Мережа «Дім Кераміки» складається з трьох торгових точок, кожна з яких відрізняється різною ціновою категорією.

«Родзинкою» салонів-магазинів «ДКераміки» є керамічна плитка категорії «Плитка Сток».

Що це за категорія плитки, де її можна використовувати та чому вона вигідна для споживачів?

Про це детальніше розповідає представник магазину «Дім Кераміки».

Плитка Сток — європейська якість за мінімальними цінами

У перекладі з англійської «Stock» - це «запас», а серед фахівців з продажу будівельних матеріалів цей термін означає «залишки на складі».

Відтак керамічна плитка категорії «Сток» - це плитка минулих колекцій, яку не встигли продати у фірмових магазинах європейських виробників.

Сильна конкуренція змушує виробників постійно удосконалюватись та йти, ба більше, бігти «у ногу з часом», щомісяця випускаючи нові колекції керамічної плитки, ціни на яких не є дешевими.

А що робити з залишками? Правильно, реалізовувати їх за нижчою ціною. Це аж ніяк не означає, що ця плитка – поганої якості. Навпаки, якість однозначно залишається високою за європейськими мірками.

Тож чи може дозволити собі будь-який український споживач купити таку високоякісну керамічну плитку? Відповідь однозначна — Так!

Отож, Дім Кераміки «Плитка Сток», завдяки постійному моніторингу фабрик і складів Європи та максимально великим закупівельним можливостям, пропонує у Луцьку та на Волині найкращу керамічну плитку, керамограніт за мінімальними цінами.

Керамічна плитка: переваги

Керамічною плиткою оздоблюють підлогу, стіни, навіть стелі, всередині будинку чи квартири. А зовні її використовують для вуличного облицювання приміщення.

Популярність цього матеріалу пояснюється беззаперечними перевагами, серед яких:

  • міцність,
  • зносостійкість – п’ять класів
  • водопоглинання,
  • гігієнічність,
  • екологічність,
  • довговічність,
  • морозостійкість,
  • вогнетривкість.

Ну, і безперечно, неповторний дизайн, розмаїття кольорів, малюнків, фактур та розмірів.

Керамічна плитка:  технічні характеристики

Обираючи плитку, варто звертати увагу не лише на зовнішній вигляд, а в першу чергу ознайомитись із технічними характеристиками.

З огляду на те, де планують покласти керамічну плитку, її поділяють на:

  • настінну плитку,
  • плитку для підлоги,
  • керамограніт. Глазурований, неглазурований та зі структурною поверхнею.

Так, плитка для стін чи підлоги використовується виключно для внутрішнього облицювання, адже вона не є морозостійкою. А ось керамограніт є міцнішим та  морозостійким, саме тому ми можемо його укладати  як всередині приміщення, так і зовні.

Відтак спеціалісти «Дім кераміки » надають безкоштовні консультації та допоможуть розібратися в усіх нюансах тієї чи іншої плитки, зокрема

  • яку плитку краще використати у ванній кімнаті, а яка буде довго слугувати на кухні.
  • якою керамічною плиткою можна оздобити каміни, бо вона вогнетривка та жаростійка.
  • яка плитка легко витримає зміни волинської погоди через свої морозостійкі якості, і її можна спокійно класти зовні приміщення.

Керамічна плитка – ідеальна для «теплої підлоги»

Кераміка – чудовий тепло провідник, тому теплообмін від нагрівальних елементів до поверхні підлоги відбувається практично без втрат енергії. Це надзвичайно важливо, як для отримання бажаного мікроклімату у приміщенні, так і для економії самої теплової енергії, що не витрачається даремно.

Плитка для підлоги та «тепла підлога» відмінно поєднуються один з одним. І тепер ви будете впевнені, що ваші діти не захворіють, бігаючи босоніж по плитці, а гостям більше не потрібно буде пропонувати капці.

Безкоштовна консультація – від дизайнерів «Дім Кераміки»

Ніяк не можете вирішити, як стильно та креативно оформити ту чи іншу кімнату? У цьому вам прийдуть на допомогу професійні дизайнери «Дім Кераміки».

«Для нас важливо не лише продати нашу продукцію – плитку та сантехнічне обладнання – а й запропонувати клієнту ексклюзивні дизайнерські рішення, продемонструвати, наскільки вдало можна поєднати в інтер’єрі різні матеріали», - такою є головна місія фірми.

Відтак у салонах-магазинах можна ознайомитись із прикладами оздоблення, представленими у різних шоурумах. Або скористатися нестандартними рішеннями від дизайнерів, які запропонують оригінальний дизайн для кожного клієнта, згідно з його смаками та вподобаннями, вдало поєднають різні колекції та формати.

Модні тенденції облицювальної плитки 2019-2020

Світові тенденції керамічної плитки та керамограніту 2019-2020 максимально наближують до природності та натуральності. Жовте, зелене, блакитне забарвлення вже не модне, так само як і зображення дельфінів, мушель  чи лебедів.

На піку популярності – усі відтінки сірого, керамічна плитка «під натуральний камінь» , «під мармур» чи « під дерево». Такий інтер’єр приміщення, зокрема, ванної кімнати, створює спокійну, комфортну, простору обстановку.

Дім Кераміки «Плитка Сток» – це найкраще співвідношення ціни-якості та асортименту

Звернувшись до будь-якого із салонів-магазинів мережі «Дім Кераміки», клієнт отримує «повний пакет» послуг: від ексклюзивного дизайнерського проекту, різьби плитки під індивідуальний розмір, до доставлення обраної керамічної плитки.

Щодо асортименту, то в салонах-магазинах у Луцьку ви знайдете керамічну плитку від:

  • Rako Чехія
  • Ceramica Santa Claus Індія
  • Porcelaingres Німеччина
  • CERAMSTIC Польща
  • AZTECA Іспанія
  • OPOCZNO Польща
  • CERRAD Польща
  • TUBADZIN Польща
  • STEULER Німеччина
  • Paradyz Польща
  • Cersanit Польща
  • Marazzi Італія

та багато інших

Вибрати європейську та вітчизняну плитку за прийнятними цінами, від 139грн/м2, , ви зможете за адресами:

«Плитка Сток»

вулиця Конякіна, 18А  

т/ф +38(0332) 78-49-75

моб. +38(096) 692-46-46

keramdim@i.ua

«ДКераміки»

вулиця Конякіна, 18А ·

моб. +38(068) 159-16-77

Центр Кераміки

Набережна вулиця, 2, Луцьк, Волинська область, 43000

Телефон: 067 892 5289

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Будівництво, луцьк, Волинь
В тему