В центрі уваги

Вітчизняне виробництво сільськогосподарської техніки – основа успішного розвитку АПК України

Вітчизняне виробництво сільськогосподарської техніки – основа успішного розвитку АПК України

Експерти впевнені, що успішний розвиток українського агропромислового комплексу неможливий без розвитку вітчизняного виробництва сільськогосподарської техніки.

Саме тому ПП «Волиньагротех», яке пропонує високоефективну, зручну, сучасну, безпечну, і в той же час недорогу, навісну та причіпну сільськогосподарську техніку власного виробництва, встигло заслужити авторитет серед малих та середніх фермерських господарств України.

В чому перевага вітчизняної сільськогосподарської техніки

Вітчизняна сільськогосподарська техніка має ряд переваг перед технікою імпортного виробництва, зокрема:

  •  Техніка від ПП «Волиньагротех» максимально адаптована до агрокліматичних умов України,
  •  Завдяки багаторічному досвіду цінові та технічні характеристики техніки аналогічні, ба більше, переважають над зарубіжними аналогами,
  •  Підприємство забезпечує високий рівень сервісного і гарантійного обслуговування  сільгоспмашин власного виробництва, а це означає, що придбавши будь-яку техніку в ПП «Волиньагротех», можна не перейматися тим, де шукати до неї запчастини у разі поломки.
  •  Крім того, це підприємство, як виробник вітчизняної сільгосптехніки, знижує залежність АПК від імпорту технологій, машин, обладнання та забезпечує продовольчу безпеку України.

ПП «Волиньагротех» орієнтовано на підвищення якості обслуговування клієнтів, тому при виборі зручної та економічно вигідної техніки гарантує:

  • консультаційні послуги фахівців,
  • широкий асортимент запасних частин до запропонованої техніки, та  можливість за короткий термін замовити та придбати необхідну запчастину;
  • обрану сільгосптехніку доставлять у будь-який регіон України.

Техніка для обробки ґрунту

Ґрунтообробна техніка «Волиньагротех»  об'єднує кілька моделей сільськогосподарських агрегатів, призначення яких -  виконувати механічну обробку поверхневого шару ґрунту сільськогосподарських угідь. Таке обладнання стане в нагоді для фермерських господарств та агропромислових підприємств, які використовують традиційну або мінімальну технологію обробки ґрунту.

Аби купити ґрунтообробну техніку, аграріям варто звернути пильну увагу на технічні можливості моделей та їх комплектацію. Адже якісно виконана обробка ґрунту є основою для подальшого проростання насіння та загалом рівня врожайності. А функціональні можливості такої техніки загалом впливатимуть на рівень рентабельності фермерського господарства.

Так, «Волиньагротех» реалізує плуги навісні та плуги обертові:

  1. Навісні односторонні ПЛН власного виробництва, які реалізує ПП «Волиньагротех», у фермерських господарствах може бути використано на всіх типах ґрунтів для середньої та глибокої оранки. В залежності від типу плугу, їх агрегатують на трактори потужністю від 24 кінських сил і вище.  Завдяки 3-точковій  системі навішування плуга, його можна  під’єднати  до трактора чи міні-трактора, задній навісний пристрій яких II або III категорії.
  2. Плуги двох, трьох та чотирьох корпусні власного виробництва, ширина яких 250 мм, 300 мм і 350 мм, та можливістю зачепити до плуга зубчасту борону.
  3. Плуги навісні ПЛН власного виробництва, із високими стойками, що під час роботи оберігають від забивання рослинними залишками. Плуги агрегатуються на трактора Т-25, Т-40, ЮМЗ, МТЗ та міні-трактора.
  1. Також на підприємстві можна придбати за доступними цінами плуги обертові (двосторонні) польського виробництва Agromasz. ПП «Волиньагротех» здійснює прямі поставки з Польщі.

Ґрунтофрези

Щоб якісно розпушити верхній шар ґрунту, та поліпшити його стан, використовуються ґрунтофрези для мінітрактора. Також  ґрунтофрези можуть:

  • Закладати в ґрунт добрива,
  •  Розподіляти ці добрива рівномірно по ґрунту,
  •  Формувати гряди,
  •  Знищувати бур’яни, що ростуть на грядках,
  •  Боротися з садовими шкідниками.

Ви зможете підгортати, обробляти землю, формувати грядки. За один прохід виконати фрезерування, перемішування, кришіння, вирівнювання ґрунту, а також закладення органічних добрив у ґрунт. Використання грунтофрез допомагає позбутися від бур'янів і шкідників.

Завдяки використанню грунтофрез, пропадає середовище, в якому могли б формуватися хвороботворні мікроорганізми, натомість ніякої шкоди немає для природних біологічних процесів.

ПП «Волиньагротех» пропонує Ґрунтофрези  навісні Wirax 1,4м/1,6м/1,8м/2,1м.

Польова грунтофреза (роторний культиватор) застосовується для ретельної підготовки грунту під овочеві та зернові культури. Фреза грунтообробна використовується як при обробці важких запливаючих грунтів, так і після збирання грубостебельних культур і корінному поліпшенні кормових угідь. Робочі органи фрези - пластинчасті ножі, закріплені на обертових валах.

Борони дискові БДН

Борони БДН - це серія навісних дискових борін призначена для виконання наступних робіт:

  • розпушування верхнього шару ґрунту;
  •  знищення бур'янів;
  •  загортання насіння і добрив;
  •  оброблення дернин луків і пасовищ перед оранкою;
  • передпосадкова підготовка ґрунту в садах, ягідниках, лісорозсадниках і розплідниках декоративних культур.

Борони  можуть  застосовуватись  у   всіх  кліматичних  зонах  України  на ґрунтах  різного механічного складу (за виключенням забруднених  камінням) твердістю 1 - 4 МПа і вологістю до 25%.

ПП «Волиньагротех» пропонує Борони дискові навісні БДН-1,5м-3,15м

Культиватори міжрядного, суцільного обробітку

Культиватори потрібні для культивації ґрунту, тобто поверхневого розпушування та видалення бур'янів. Окрім того вони слугують для  «закриття» вологи, аерації і мінералізації ґрунту, а також підгортання рядів. А ще допомагають боротися з шкідниками рослин.

ПП «Волиньагротех» пропонує

Культиватори міжрядного обробітку 3,5,7 секцій,

Культиватори суцільного обробітку 1,5м/1,8м/2,1м/2,5м/2,8м/3,2м.

  •  Культиватори суцільного обробітку ґрунту КСО 1,50 - 3,20 м

Застосовуються як на великих угіддях і картопляних полях, так і на невеликих ділянках. Пружинні культиватори призначені для розпушування ґрунту різного механічного складу, розробки ґрунту після оранки, боротьби з бур'янами та підготовки ґрунту під посів.

Ідеально агрегатується з тракторами Т-25, Т-40, ЮМЗ, МТЗ та з міні-тракторами.

  •  Культиватор (плоскоріз) стерневий SIPMA AU DZIK

Ґрунтообробна машина з 2-х рядовим комплектом сошників, поруч зубчастих дисків та струнним валом для польових післяжнивних робіт. Застосовується для суцільної комбінованої культивації ґрунту без її оборотності при догляді за парами й підготовці до посіву. Застосування культиватора дозволяє відмовитися від оранки, зберегти родючість ґрунту, виростити екологічно чисту продукцію, одержати високі врожаї.

Агрегатується із тракторами 1.4 т.с.типу МТЗ-82, МТЗ-80 та ін.

Обприскувачі причіпні та навісні

Обприскування – складний технологічний процес, що має багато аспектів і пов’язаний з багатьма факторами. Часто саме якісне обприскування визначає успіх у вирощуванні сільськогосподарських культур.

Обприскувачі причіпні є найбільш продуктивними на площі середніх господарств (від 1 до 10 тис.га), але в той же час гарно працюють і на полях великих агрохолдингів.

По-перше, через відносно невелику ширину штанги широкозахватної техніки агрегати мають кращу маневреність, що значно підвищить якість їх роботи на неправильних за формою чи невеликих полях

По-друге, агрегати відрізняються витривалістю, простотою експлуатації та сервісу, що дуже важливо, адже бо за сезон обприскувач не один раз оброблятиме те саме поле, вносячи пестициди, засоби захисту рослин і добрива.

ПП «Волиньагротех» пропонує:

  • Обприскувач причіпний ОГП-2000/18м - 2500/18м (механіка),
  • Обприскувач причіпний ОГП-2500/18м - 3000/18м (гідравліка),
  • Обприскувач садовий причіпний ОВП-2000.

Обприскувачі навісні ОГН призначені для якісного та швидкого обробітку на середніх та малих площах угідь. Дані типи обприскувачів також ідеально підходять для обробки на нерівних рельєфах. Обприскувач навісний штанговий призначений для обробки польових культур і поверхневого підживлення розчинами рідких мінеральних добрив.

Обприскувачі навісної та причіпної групи агрегатуються основному з тракторами класу від 0,6 до 1,4 (ЕЗ), а саме з міні-тракторами: Foton, Dongfen, Hingtai та з тракторами середнім тяговим зусилля Т-25, Т-40, ЮМЗ 6, МТЗ 80/82, Т-70 та іншими аналогічними до них.

ПП «Волиньагротех» пропонує:

  • Обприскувач навісний ОГН-200/10м
  • Обприскувач навісний ОГН-300/10м / 300/12м
  • Обприскувач навісний ОГН-400/12м
  • Обприскувач навісний ОГН-600/12м / 600/14м
  • Обприскувач навісний ОГН-800/12м - 800/14м - 800/16м
  • Обприскувач навісний ОГН-1000/14м - 1000/16м - 1000/18м

Картоплесаджалки та копачі

Картоплесаджалка дворядна КСН-2Л, яку реалізує ПП «Волиньагротех», взаємодіє з тракторами оснащеними ЗНУ другої категорії. Вона виконує всі операції в одному робочому циклі:

  • спахує борозни;
  • висаджує картоплю;
  • підгортає землю;
  • формує гряди.

Картопля висаджується в міжряддя на відстані від 50 до 75 см при можливості зміни відстані між бульбами в ряді (29, 32 або 35 см) і глибині висаджування від 10 до 15 см.

Зміна відстані бульб в ряді здійснюється зміною діаметра ходових коліс. Саджалка має можливість регулювання ширини колії. На приводному валу картоплесаджалки встановлена зірочка для приводу бачка внесення добрив.

Картоплекопач - це сільськогосподарське навісне обладнання, яке застосовують для автоматизації викопування картоплі. Він спеціалізується на механічному викопуванні коренеплодів, а також укладанні їх на поверхню ґрунту для подальшого ручного збору. Сама конструкція картоплекопача складається з ножа та фільтруючої решітки. Регулювання глибини проводиться за допомогою висоти металевих катків. Картоплекопач швидко обробить навіть великі площі землі. Універсальна зчіпка дозволяє агрегатувати картоплекопача з тяговою технікою різних виробників. За допомогою картоплекопача Ви можете викопувати буряк, цибулю, часник.

Картоплекопач КН-1, який пропонує ПП «Волиньагротех», є прекрасним помічником під час збору врожаю. Картоплекопач використовується для збирання картоплі на рядках шириною 50-75 см. Під час роботи картоплекопалки відбувається процес очищення картоплі від ґрунту і складання його на поле для наступного завантаження в автотранспорт. Карданний вал в комплекті.

Косарки ротаційні

Роторна косарка (барабанна) - одна із важливих складових арсеналу сільськогосподарської техніки. Залежно від умов роботи, особливостей і характеристик земельної ділянки, підбирається певний тип обладнання. Кожна модель косарки може відрізнятися габаритами, функціональністю, способами транспортування і так далі.

Косарка роторна навісна призначена для скошування трави та укладання її в покіс. Скошування відбувається за рахунок обертання роторів з ножами. Щоб уникнути поламок при випадковому наїзді на перешкоду деякі моделі косарок забезпечені демпфуючим пристроєм.

Невеликі та середні фермерські господарства в Україні частіше купують роторні косарки Z-069 фірми Wirax, так як ціна/якість відповідають їх вимогам.

Так, ПП «Волиньагротех» пропонує:

Розкидачі мінеральних добрив - РД, SIPMA

Навісний розкидач призначений для поверхневого внесення гранульованих і пилоподібних добрив оброблюваних полях, луках і пасовищах. Для кріплення цих машин використовується трьох-точкова система гідравлічного підйомника трактора, вони забезпечені також одним висіваючим диском.

Розкидачі мінеральних добрив прості в регулюванні та експлуатації, мають невелику вагу, завдяки чому можуть агрегатуватися практично з будь-яким трактором або міні-трактором.

Розподільні диски мають точну картину розподілу при робочій ширині 6-24 м., Залежно від моделі. Норма внесення мінеральних добрив також регулюється.

Тракторний розкидач використовується для поверхневого внесення сухих мінеральних добрив, може застосовуватися для посіву зернових культур, а також підживлення сільгоспкультур в період вегетації, що підвищує їх врожайність. Завантажується машина без будь-яких складнощів в польових умовах.

Так, ПП «Волиньагротех» пропонує:

Продаж сільськогосподарської техніки ПП «Волиньагротех» супроводжується гарантійними зобов'язаннями від виробника, а також технічною підтримкою і сервісним обслуговуванням.

Висококваліфікований персонал, наявність найсучаснішого діагностичного обладнання та інструментів, а також робота в режимі 24/7 є гарантією того, що кожен власник сільгосптехніки отримає своєчасне високоякісне сервісне обслуговування та запчастини для ґрунтообробної техніки.

Ми розуміємо, наскільки для аграріїв неприпустима поломка техніки в «гарячий» період, і які наслідки вона за собою тягне. Тому ПП «Волиньагротех» може виконати якісну міжсезонну перевірку техніки з детальним оглядом вузлів і компонентів агрегатів, що впливають на їх безперебійну роботу протягом сезону.

Продаж сільгосптехніки

Телефон моб.:

   +38 (066) 5393625

   +38 (098) 9441235

   +38 (0332) 261686

           

Електронна пошта:             

 tehnikasg@gmail.com

Фактична адреса:

45607, Волинська обл., с.Гірка Полонка, вул. Луцька, 14

 

 

 

 

 

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: сільгосптехніка, сільгоспвиробники, плуг, волиньагротех, бартощук
В тему