Поради

Привітання подрузі з днем весілля в прозі

Привітання подрузі з днем весілля в прозі

Весілля – хвилюючий день. Ця подія важлива і для гостей. Кращій подрузі нареченої потрібно підготувати гарні, зворушливі слова привітання, які розчулять не тільки молодих, а і увесь зал.

Налаштуйтесь на хвилю

Коли за спиною години розмов, сотні надзвичайних подій та тисячі приємних емоцій, здається можна написати цілу книгу. А вже з великого підручника обрати декілька вдалих фраз для промови на весіллі подруги. Але, коли настає час складати тост, голова пуста і жодна думка не лягає на білий лист.

Для того, щоб ваші слова були щирі, потрібно налаштуватися на потрібну хвилю. Краще всього провести душевну бесіду з подругою, яка ось-ось вийде заміж. Згадайте смішні та драматичні моменти, подивіться разом улюблений фільм, влаштуйте домашню дискотеку. Після зустрічі опишіть те, що відчуваєте.

Тільки ті слова, у які ви вклали душу, зможуть розчулити подругу.

Як розрядити атмосферу?

Весілля – важливий день. Але кому як не подрузі знати, що підготовка до свята принесла нареченій масу клопотів. Хочете, аби ваша подруга, тай гості загалом, розслабилися? Почніть виступ з легкого анекдоту чи цікавого міфу.

Наприклад, розвеселить людей стара, східна легенда про дружбу прекрасної половини людства:

Давним-давно, одну частину дрімучих джунглів затопило. І зовсім випадково, на спині черепахи опинилася змія. Довго вони плили течією. І тим часом кожна думала про своє. Гадюка міркувала «Запхала б свої гострі зубки під панцер і вкусила б черепаху! Але тільки накинуся на неї – вона скине мене. А я хочу вижити». І так далі тихо сиділа. До черепахи в голову лізла подібна думка «Залюбки скинула б змію, але та ж гадюка мене відразу вкусить». Так і пливли вони разом.

До чого я веду: кажуть, що жіночої дружби не буває, а ця легенда ще раз доводить, що дівчата лише виручають одна одну лише через вигоду. І ми з тобою також, як та змія і черепаха. От тільки я готова у будь-кого встромити свої гострі зубки, аби захистити тебе. А ти не раз доводила, що немає для мене немає нічого міцнішого, ніж твоя спина.

Таке привітання з днем весілля не тільки розвеселить названу сестру, а і розчулить її.

Читатйте також:

Класика в моді

На весіллі слід говорити від щирого серця. А що можу бути краще наступних слів:

«Молодята! Мені дуже приємно сьогодні розділити з вами такий чудовий день. Цю дату ви будете святкувати, як символ вашого невмирущого кохання. І саме в цю мить хочу вам побажати, щоб кожного наступного дня ви дивилися один на одного з також любов’ю, повагою та пристрастю, як сьогодні. З кожним наступним днем нехай в серцях загоряється ще більше поваги. Росте довіра, міцніє прив’язаність, розвивається взаєморозуміння. Дивлячись на вас, я розумію, що істина любов існує. Будьте, в першу чергу, другом та порадником один одному. Сьогодні ви взяли шлюб не випадково, я вірю, що вас завела на цю дорогу сама доля. Тому не звертайте з неї, ідіть тримаючись за руки і тоді стежка вашого життя буде довгою та рівно. Щастя вам».

З ноткою гумору

Коли настає щасливий день весілля, хочеться виголосити щось особливе і небуденне. Привітати наречену можна таким побажанням:

«Мила моя, дорога подруго! Сьогодні незвичайний день. Ти стала дружиною, опорою для свого чоловіка, порадником. Але окрім цього, відтепер і ти його товариш. Та це не означає, що наш зв’язок зникне чи зменшиться. Навпаки, ми матимемо більше тем для розмов. Ти будеш ділитися зі мною вашими радостями та печалями. А я в свою чергу обіцяю тобі, подруго, у всьому підтримувати тебе, а твоєму чоловікові, не дуже сильно його критикувати. А якщо серйозно, то я вважаю, що у вас усе буде добре! Я, як найкраща подруга нареченої, буду максимально цьому сприяти».

Розбудимо почуття

Якщо описати свої почуття тяжко, скористайтеся словами, що написані нижче:

«Що можна назвати справжніми почуттями? Що таке кохання? Кожний висовує свої твердження. Одні кажуть – це заглядати в очі близької людини та бачити своє відображення. Інші впевнені, що це дивитися не один на одного, а в одну сторону.

Не знаю, хто правий. Проте, я бачу, до чого потрібно прагнути! Дякую тобі подруго за те, що мені є на кого рівнятися. За те, що подарувала мені віру у істинність високих почуттів. Тих, які оспівують поети, тих заради яких роблять божевільні вчинки».

Заповіт кохання

Ви хочете виголосити гарну промову? До сліз пройме заповіт, який залишило кохання сімейним парам. Ось його зміст:

Дуже давно, коли на небі запалювалися перші зірки, а по землі прокладали собі шлях перші струмочки, Любов поскликала інші почуття. Вона просила в них допомоги.

Першою звернулася Любов до Мудрості і Доброти благала їх супроводжувати жінку. В помічники їй пішла Розсудливість. Мужність та Працелюбністю перейшли на сторону чоловіка. За порадами, Розлука навічно поєдналася з Вірністю. Натомість Гордість та Непорозуміння намагалися не зустрічатися.

Довго ходила довкола них Зрада. Вона хотіла розлучити закоханих. Одного разу, коли Совість заснула, Зрада прислала Спокусу до чоловіка, але його захистила Повага. Тоді Спокуса відступила. Затим Зрада використала Брехню і розповіла жінці про те, що її супутник проводить ночі з іншою. На подвір’я вже поспішала  Ненависть, але дорогу їй перейшла Довіра. Позлилася Зрада та покинула спроби роз’єднати сім’ю.

Відтоді пройшло багато часу. Небо сіяє зірками, струмочки утворили океани. А ті закохані, що живуть по Заповіту Кохання, зустрічають старість, тримаючись за руки.

Читайте також: 

Додаткова підготовка

Найкращий ефект справлять фотографії, якими можна підкріпити тост. Подрузі буде приємно, що окрім промови, ви підготували слайд шоу. Не варто під кожну фразу шукати фотографію. Не слід використовувати знімки, які не схвалюють ваші друзі. Вибір фото, краще всього обговорити з безпосередньою винуватицею свята. При створенні презентації пам’ятайте, що головне навантаження повинно бути на речення, які будуть доповнювати світлини.

Вітаючи з днем весілля подругу, пам’ятайте про те, що у вас є певний ліміт. Не затягуйте виступ. Все має бути лаконічно, цікаво та щиро.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему