Поради

Ревнивець підпалив будинок

Ревнивець підпалив будинок

Олеся давно зрозуміла, що життя з Василем їй не буде. Постійні пиятики, ревнощі, безпідставні погрози з боку співмешканця змусили її вигнати чоловіка з дому. Це дуже розлютило місцевого Отелло. Він то собачу буду підпалив, то дерев'яний туалет на вулиці. Погрожував навіть хату спалити.

І от нещодавно Василь знову прийшов до коханої, але вона виставила його за двері, а сама, зачинивши будинок, пішла ночувати до сусідів. Та, опинившись на вулиці, чоловік далеко не пішов, а заліг у городі коханої, вичікуючи міфічного коханця, але до ранку на подвір'ї так ніхто і не з'явився. Тоді він узяв сірники і по драбині виліз на горище будинку, згорнув солому і підпалив її. Коли зайнялася справжня пожежа, новоспечений піроман перелякався і почав гасити вогонь, стрибаючи по багаттю. Перекриття не витримало таких старань зловмисника, і він провалився у будинок. Хотів вибігти на вулицю, але вхідні двері були замкнені зовні. Тим часом їдкий дим почав заповнювати будинок. Опинившись у пастці, зловмисник вибив вікно і вистрибнув через нього на вулицю, і, ніби нічого не скоїв, став закликати сусідів на допомогу. Ще й сам допомагав воду носити.

Сусіди викликали пожежних, але до їхнього приїзду вогонь вдалося загасити власними зусиллями. Будинок серйозно не був пошкоджений. Прибула на місце події і слідчо-оперативна група міліції. Підозрюваний спочатку повністю заперечував свою причетність до того, що сталося, але свідчення сусідів та сліди сажі на його одязі говорили зовсім про інше…

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему