Поради

Свято для всіх: даруємо подарунки гостям

Свято для всіх: даруємо подарунки гостям

Як зробити так, щоб частинку весілля кожен запрошений забрав із собою не тільки в голові та животі, а день свята надовго запам'ятався всім гостям? Невеликі дрібниці, які залишаться у кожного, подарунки гостям від молодят.

 

Солодка витонченість

Бонбоньєрки – солодощі у витонченій коробці. До слова, упаковку для майбутнього подарунка можна зробити своїми руками – закуповуємо папір, стрічки та органзу. Всередину можна покласти цукерки, сухофрукти, льодяники, марципани. А щоб гості не переплутали подарунки – зробіть бонбоньєрки іменними. Візитки, прикріпленої до стрічки, буде цілком достатньо.

 

Ексклюзивна простота

Інший варіант – теж, до речі, запам'ятовується – ексклюзивні магніти. З фотографіями нареченого і нареченої, датою весілля, іменами або іншою приємною картинкою.

 

Музична пауза

Ще один варіант для весільного подарунка від молодят – диск із записами пісень. Це можуть бути треки, під які танцювали на весільному банкеті, ліричні мелодії або популярна музика. З вас – обкладинка до кожного диска.

 

Від приємних оку сувенірів точно не відмовиться жоден гість. Але підбирати їх (навіть якщо зроблені вони не на замовлення) краще під стиль весілля або ж робити своїми руками. Полотняні та ароматні мішечки-саше, незвичайні та мініатюрні свічки, запашне і натуральне мило ручної роботи, м'які іграшки, міні-статуетки – все це відмінно впорається з функцією весільного сувеніра. Крім того, стане корисним і за стінами весільного свята.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали