Поради

Вибираємо розпорядника

Вибираємо розпорядника

Обручки не забули? А пелюстки троянд? А шампанського ті три пляшки взяли? А в ресторані точно про нас пам'ятають? Лімузин вже приїхав? Ні?! Як же так!» – в безпросвітну паніку ризикує перетворитися кожне друге весілля, щось забувається при підготовці, хтось підводить... і ось уже весільний день не здається таким святковим і безтурботним. Але багато пар намагається заздалегідь позбавити себе від турбот, довіривши свій головний день весільному розпоряднику.

 

Розпорядник – паличка-виручалочка і у весільний день, і при підготовці до церемонії. Та людина, яка допоможе вам не пропустити нічого важливого в списку «Зробити до весілля» та «Мій весільний день». Що саме буде робити розпорядник і в якій кількості брати участь у весіллі – справа індивідуальна. Саме від цього залежить і ціна, і присутність, і час на підготовку.

Якщо ж співпрацювати з розпорядником ви вирішили «від і до», то цей майстер своєї справи (адже вам потрібен тільки майстер – не інакше!) Втілить в життя будь-які примхи – від організації виїзної реєстрації до вибору ресторану і транспорту.

Це неймовірно трудомістка робота, але вона виправдана! Результат –абсолютний спокій нареченої і нареченого, впевненість, що все пройде на відмінно, ідеальний з усіх боків день, опрацьовані дрібниці та елементи свята! Чим вище вимоги до свого дня, чим більше нюансів і деталей планується, тим більше потрібен профі-розпорядник.

Наприклад: змінився адміністратор у ресторані, новий – не володіє інформацією за планом розміщення гостей. Результат – порушений план і головний біль. Авто повинно було бути подано до 13.00, його немає, телефонуємо – не відповідають, що робити? Повинні були декорувати ідеально, за фактом бачимо брудні м'яті тканини і зів'яла квітка, хто проконтролює? Виїзна церемонія: хто зустрічає гостей, а реєстратора? У кого обручки? Коли приїде звукорежисер з обладнанням? Де пелюстки троянд? Чому на фуршеті немає мінеральної води для гостей? Ці та інші питання вирішить розпорядник весілля.

Але як дізнатися, що загадковий «весільний розпорядник» точно стане тією чарівною таблеткою, яка позбавить наречену і нареченого від головного болю та зайвого клопоту. Придивлятися до такого важливого фахівця варто дуже уважно – адже саме на ньому лежатиме вся відповідальність за ваш весільний день або все весілля від задуму до втілення. Як же вибрати – порад і способів чимало. Читайте відгуки, не соромтеся цікавитися враженнями задоволених/засмучених клієнтів, вивчайте портфоліо, зустрічайтеся особисто, а якщо потрібно – проробляйте вищевказане кілька разів. Все у ваших руках – завжди пам'ятайте про це!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали