Поради

Готуємося до весілля

Готуємося до весілля

Весілля – це хоч і приємна подія, але до її організації необхідно підійти з усією серйозністю і відповідальністю. Дуже багато чого потрібно врахувати, нічого не забути, про все подумати від вибору ресторану до дизайну торта. Коли все вже обмірковано, можна вважати, що весілля вдасться і стане незабутньою подією не тільки для молодят, але і для всіх запрошених гостей.  

 

Загальний напрямок

Стиль, в якому планується весілля, визначає всі інші рішення: і місце проведення, і фасон сукні. Ким ви станете перед коханим – богинею або фатальною красунею? Вибравши стиль, треба неухильно його дотримуватися. Тоді свято буде оригінальним і незабутнім.

 

Вибір місця

Кафе і ресторанів, що пропонують проведення весілля, чимало, і вибирати треба ретельно. Основний принцип: більше гостей – більше місця. Якщо ви плануєте провести весілля в народному стилі, підбирайте ресторан, декорований відповідно. Влітку можна святкувати на природі, заздалегідь орендувавши і підготувавши намети і навіси для музикантів, кухарів і т. д.

 

Транспорт

Що вам більше до смаку – лімузин або старовинна карета? А може бути, ви захочете прокататися на велосипедах. Не забудьте тільки прикрасити транспортний засіб!

 

Декоратор і ведучий

Декоратор – це чарівник, за допомогою квітів і повітряних кульок він надає приміщенню святкового вигляду. Ретельно підбирається ведучий на весілля, ціни тут відходять на задній план: якщо хороший тамада, значить, і весілля вдасться. Треба не забути і про музикантів або діджея.

 

Запрошення

Хтось сам майструє оригінальні листівки, хтось замовляє спеціальні запрошення у поліграфічних компаніях. Важливо розіслати запрошення заздалегідь: люди повинні спланувати свій час, а якщо весілля буде за кордоном, то і встигнути візи оформити.

Все планування весілля повинно бути розписано детально, адже підготовка до свята – це захоплива справа, займаючись якою закохані стануть ще ближчими один одному.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему