Поради

Як вибрати автомагнітолу?

Як вибрати автомагнітолу?

Автомагнітола повинна бути якомога якіснішою. Пристрій має видавати не лише гучний, але й чистий звук. Звичайно, бюджетні автомагнітоли не надто відповідатимуть цим стандартам, але добротний пристрій можна придбати і за невеликі гроші.

 

Салони старіших заводських автомобілів зазвичай обладнані бюджетними аудіосистемами, тому чимало водіїв замінюють їх на більш якісні та оптимальні.

При виборі хорошої автомагнітоли варто звернути увагу на декілька чинників:

1. Для початку варто визначитись, якого типу автомагнітола вам потрібна: для міні-дисків чи компакт-дисків. Звичайно, на українському ринку набагато поширенішими є автомагнітоли, які використовують компакт-диски. Міні-диски широко популярні в Японії та США, тому на українському ринку їх знайдеш нечасто.

В Україні широкого поширення набули СD-магнітоли, які відтворюють практично всі аудіоформати. Рідше – DVD-моделі, які дозволяють ще й перегляд відеофайлів на моніторі. А все тому, що перешкоди на дорозі заважають відтворенню. Але сьогодні виробники оснащують DVD-моделі функцією «антишок», що дозволяє якісний перегляд.

DVD-магнітоли бажано встановлювати так, щоб вони не заважали водію стежити за дорогою. Або ж на підголівниках сидінь для пасажирів позаду.

2. Наступним є потужність автомагнітоли. Якісною автомагнітолою вважається та, звук якої забезпечує не менше 30 Вт. Автомагнітола, яка розвиває потужність у 40 Вт, здатна заглушити шум у салоні авто.

Запити на музику в авто з кожним роком зростають, тому аудіосистема потребує виносливості. Для найпростішого варіанту буде вдосталь декількох колонок, але сьогодні автовласники потребують як мінімум 5 динаміків, а окрім того, ще й звуковий процесор та хороші підсилювачі. Але ціна на таку аудіосистему буде не з дешевих, ще й доведеться доплатити за їх встановлення.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Авто
В тему