Поради

«Я закоханий у свою роботу»

«Я закоханий у свою роботу»

Або 10 ознак того, що ви займаєтеся улюбленою справою

40 років працювати на одному заводі? Так, у радянські часи це було прийнято. Сьогодні часи змінилися. Будь-яка людина може прокинутися вранці і прийняти сміливе рішення – змінити все. А почати, звичайно, з професії. Але як зрозуміти, що вибрана робота дійсно твоя?

1. Бадьорий ранок

Заради улюбленої справи хочеться вставати о 7 ранку. Іноді навіть о 5. Це відчуття, коли придумане вчора можна сміливо реалізувати вже сьогодні. І ніхто, і ніщо не зможуть вам перешкодити.

2. «Вам слово»

Про улюблене заняття хочеться кричати на весь світ. Пірнувши з головою в нову професію, ви постійно розповідаєте про це друзям, знайомим, родичам і всім товаришам у соціальних мережах.

3. Щоденне зростання

Ви хочете і готові інвестувати свій час. Куди? У нові знання. Саме вони стають підживленням для наступних кроків. Розуміння цього вже наповнює енергією.

4. А ризикнути слабо?

Так, тепер і ризикувати не страшно. Чому? Тому що ви впевнені у своєму успіху. Бояться лише ті, хто пасивно чекає. Перемагають всі, хто озвучує намір, складає план і йде на ризик. Заради першого місця і головного призу.

5. Ефективно-продуктивно

Займатися улюбленою справою не означає працювати цілодобово. Навпаки. Час витрачається настільки грамотно, що результати перевершують всі очікування. Суть – в енергії. Вона спрямована точно в ціль.

6. Життя прекрасне

Як тільки улюблена справа стала частиною вашого життя, все навколо змінилося. І ви в тому числі. Чому? Тому що коловорот подій живиться за рахунок вашого натхнення. Ви щасливі – події гармонійні. Ви сумуєте – світ стає сірим. Так просто.

7. Діліться добром

Ваш успіх настільки очевидний, що на душі стає легко. Справи складаються самі собою. А ви перетворюєтеся в майстра. Вчителя. Можливо, навіть наставника. Це і є той час, коли вам хочеться ділитися знаннями з іншими.

8. Богатирське здоров'я

Тіло і розум пов'язані один з одним сильніше, ніж здається. Улюблена справа – це джерело енергії. Такий імпульс здатний зарядити тіло і збільшити здоров'я. Не за один день, звичайно. Але якщо недуга зникла без сліду, помахайте їй рукою. Подякуйте – і рушайте далі. З новими силами, здоровими цілями та улюбленою справою.

9. Цільтеся вище

Все. Вистачить бездумно ходити на роботу. З'явилася глибинна ідея. За нею Мета. Хочеться не йти, а бігти. Не боятися, а створювати. Не скаржитися, а радіти. Тому що зрозуміло: куди, навіщо і чому.

10. Do not worry, be happy!

Навіть улюблена робота забирає сили. Багато часу та енергії. Тому успішні люди завжди вміють правильно відпочивати. Задумайтесь!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Бізнес
В тему