Поради

Як боротися з конденсатом на склі авто

Як боротися з конденсатом на склі авто

Зимової холодної пори атмосферна волога дуже часто конденсується на склі транспортного засобу, а це заважає водію безпечно керувати машиною. Для подолання цієї проблеми потрібно знати причини її виникнення.

 

Якщо вікна автомобіля дуже рясно покриті конденсатом або інеєм саме з внутрішньої сторони, то це свідчить про велику вологість у салоні автомобіля. Причина також може бути в тому, що ваш автокондиціонер втратив свою ефективність і недостатньо добре підсушує повітря або ж часто працює в режимі рециркуляції. Не виключено, що в салоні пошкоджений ущільнювач або є якесь приховане нагромадження води. Тут достатньо, наприклад, розлити якісь напої під коврики на підлозі авто або на сидіння, щоб отримати таку проблему.

Щоб позбутися надмірної вологості в автомобілі, можна скористатися рідиною-антиконденсатом для оброблення скла, проте вона не допоможе, якщо не буде усунено джерело підвищеної вологості. Тому варто перевірити налаштування кондиціонера в авто (якщо він є), провітрити салон машини в сухому опалюваному гаражі, а якщо це неможливо, то розкласти в транспортному засобі якомога більше пакетиків з силікагелем.         

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Авто
В тему

Останні матеріали