Поради

Як розбагатіти, починаючи з нуля?

Як розбагатіти, починаючи з нуля?

Ви не знаєте, як змінити своє життя? Ви хочете розбагатіти, але не знаєте як? Ви не боїтеся роботи? Тоді прочитайте кілька порад, і ви дізнаєтеся, з чого потрібно починати, як відкладати, зберігати та примножувати свої гроші.

 

Почніть відкладати гроші

Прийміть рішення: з кожної зарплати або з будь-якого іншого виду заробітку я відкладаю 10 відсотків, і ні в якому разі ні під яким приводом не беру цих грошей, поки не зберу таку суму, яку хочу.

 

Почніть контролювати свої витрати

Якщо ви почнете записувати свої витрати та аналізувати їх, ви виявите такі пункти, які можна скоротити. Можна зазначати витрати в блокноті, в таблиці Excel або скачати програму «Домашня бухгалтерія» і вести облік в ній.

 

Пам'ятайте про те, що гроші не повинні лежати без руху, вони мають працювати і приносити прибуток

Навіть невелику суму ви можете покласти в банк, відкривши депозитний вклад, з можливістю поповнення рахунку під пристойний відсоток на рік, 6 місяців і навіть на 3 місяці. Зібравши необхідну суму, ви можете вкласти її в акції, розпочати свій бізнес.

 

Оберігайте свої гроші від втрат, шахраїв і нечесних людей.

Перш ніж відкрити рахунок у банку, проконсультуйтеся у фахівців, який банк вибрати, який внесок вам більше підійде. Будьте пильні, якщо відсоток, який вам обіцяють, занадто високий, значить, велика ймовірність не отримати свої гроші назад. Не давайте в борг свої гроші без розписки або застави.

 

Подбайте про доходи в майбутньому

Настане такий час, коли ви вийдете на пенсію і захочете залишити роботу. Плануйте свої вкладення так, щоб вони могли приносити вам доходи протягом довгих років.

 

Вчіться заробляти більше грошей

Вчіться заробляти гроші і керувати ними. Вивчайте різні способи отримання доходів. Ваші знання та вміння у вас ніхто не відніме, це не гаманець, який у вас можуть вкрасти. Навіть якщо ви втратите всі гроші, ви знову зможете їх заробити завдяки досвіду і знанням.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Бізнес
В тему