Поради

Мандаринове весілля: «смачна» атмосфера щастя

Мандаринове весілля: «смачна» атмосфера щастя

Хочете яскраве і неповторне весілля, тоді пропонуємо вам ідею  провести його в мандариновому образі. Свято з ароматом солодкого свіжого фрукта створить «смачну» атмосферу і подарує мандариновий настрій. Отже, як реалізувати мандаринові ідеї в декорі весільного дня?

 

Весільну палітру мандаринового весілля можуть скласти такі відтінки, як помаранчевий, білий, бежевий, зелений. Сюди ж можна включити акценти ніжно-персикового і теракотового кольору.

 

Декор з мандариновими акцентами

Вдале контрастне поєднання білого і оранжевого кольору допоможе креативно оформити весільне дійство. Білі скатертини на гостьових столах в поєднанні з оригінальним біло-помаранчевим сервізом, красиві фужери для напоїв, квітково-фруктові композиції із сонячними герберами, помаранчевими трояндами і калами, пишні банти на стільцях – все це лише мала частина соковитого ароматного свята.

Стіл молодят прикрасить великий букет-композиція з біло-помаранчевих кольорів і, природно, самих плодів мандарина. Підберіть фактурні свічки білого, кремового та оранжевого кольору. Свічки можуть бути як тонкі високі, так і товсті низькі.

По центру гостьових столів вдало виглядатимуть тематичні композиції, виконані із живих квітів, мандаринів і винограду. Якщо ви використовуєте подібні прикраси для весільного декору, додайте нових фарб у вигляді хвойно-ялинових гілочок і шишок. Такі композиції можна розкласти на столах або помістити в красиві скляні ємності. До речі, дуже красиво виглядатимуть композиції в скляних вазах, якщо зсередини ці ємності прикрасити часточками цитрусових фруктів. Необов'язково використовувати тільки мандарини, підключіть в роботу апельсини і грейпфрути.

На банкетних столах можна розмістити цитрусові фрукти в карвінг-обробці. Красиві декоративні візерунки на шкірці фруктів у поєднанні з ароматною корицею додадуть ще більше тепла і затишку вашому святу.

Якщо бажаєте виділитися, тоді продумайте оригінальні способи, які допоможуть оповістити гостей про ваше весілля. Можливо, це буде посилка в коробочці, всередину якої вкладена стружка і мандарин, а до плоду прикріплений папірець або міні-листівка з відповідною інформацією.

 

Мандаринові елементи одягу

У нареченої є, як мінімум, два варіанти весільного наряду. Наречена може з'явитися в білій сукні з яскравими акцентами у вигляді пояса, туфель, біжутерії, сумочки або розкішного строкатого букета. Букет, до речі, теж можуть прикрашати мандарини або часточки цього фрукта.

 

Крім класичного образу, нареченій можна підібрати більш розкутий і стильний наряд. Наприклад, це буде плаття насиченого кольору.

Замість фати зачіску можна декорувати красивою помаранчевою квіткою або обручем. Також залежно від стилю та образу нареченої, зачіску може доповнити ніжний вінок з помаранчевих квіточок.

Оскільки наречений теж повинен відповідати поставленим вимогам, його образ доповнить яскравий помаранчевий галстук або метелик. Якщо наречений не бажає використовувати такі аксесуари, їх можна замінити яскравою нашийною або кишеньковою хусткою. Дуже стильно виглядатиме наречений, якщо в його образ впишуться оригінальні кольорові підтяжки і шкарпетки яскравого оранжевого кольору.

 

Мандаринове банкетне меню

Продумуючи весільне меню, пам'ятайте, що й самі страви та їх подача повинні бути яскравими, привабливими і оригінальними.

Передбачте наявність кенді бару на весіллі, який може складатися з мандаринів у шоколаді, свіжих мандаринів, цукатів і різної випічки у формі мандарина або зі смаком мандарина.

Особливу увагу приділіть виготовленню весільного мандаринового торта. Крем може мати приємні мандаринові нотки, а коржі можуть бути різнокольоровими. Прикрасить такий торт кольорова мастика і фігурки з неї.

На згадку про ваше мандаринове весілля подаруйте гостям креативні мандаринові бонбоньєрки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали