Поради

Гороскоп поганців: нестерпні риси характеру всіх знаків зодіаку

Гороскоп поганців: нестерпні риси характеру всіх знаків зодіаку

У кожного знака є певний набір вад, про які потрібно пам’ятати, і сприймати людину слід такою, якою вона є.

ОВЕН

Ця людина може все висловити безпосередньо в лоб, нічого не приховуючи. Якщо захоче дістати, неодмінно дістане. Вони чолом пробивають будь-які стіни. Щодо поїсти, Овни знають, що простуваті і люблять прикинутися такими собі гурманами та поціновувачами всяких витребеньок. Нехай собі розповідають казки, як вони обожнюють сир з пліснявою, – не вірте! Те саме стосується моди, мистецтва, фільмів і театральних вистав – для Овнів це нудьга. У любові вони нагадують стихійне лихо. Отримавши бажане – чи то кохана людина, чи іграшка, чи посада, Овен моментально втрачає до цього інтерес і мчить стрімголов далі, розшукуючи нові пригоди.

ТЕЛЕЦЬ

Вони ніколи не поспішають (з висновками). Телець буде милим, сонним і пухнастим, поки не зачеплять його інтересів. Ось тут усі відразу побачать, як м’який і добрий бичок перетворюється на розлюченого буйвола. І не потрібно ніяких червоних ганчірок – просто спробуйте взяти з тарілки останній пряник, на який націлився Телець. Представники цього знака – страшні матеріалісти і дуже люблять гроші. Телець буде вимагати всі належні йому  відпускні, нагородні, декретні, а також 13-у і 14-у зарплату. В коханні він – романтик-ідеаліст. Телець може роками пожирати вас поглядом, але наблизитися до вас йому буде чи то лінь, чи то страшно. Щоб підштовхнути Тельця до любовної атаки, не завадить хороший стусан – у вигляді потенційного суперника або залицяльника.

БЛИЗНЮКИ

Це відомі балакуни, які створені генерувати і поширювати чутки. Близнюк виглядає таким собі ангелом без крил. У голові у них часом коїться повна плутанина – сьогодні він говорить одне, завтра – зовсім інше, а що скаже післязавтра – і сам не знає. Близнюки можуть здивувати в любовній сфері: завести одночасно кілька амурних зв’язків і ставити психологічні досліди над наївними дівчатами (або юнаками).

РАК

Те, що придумає Рак у своїй голові, не зможе розплутати ніякий психоаналітик. Представники знака з однаковим завзяттям захищатимуть своє майно й особисте життя. Зрозуміти, на що образився Рак, практично неможливо. У любові вони загадкові: то люблять, то кидають, то знову телефонують.

ЛЕВ

Якщо Лев увірветься у ваше життя, це буде катастрофа – перш за все, для вас. Чули слова – «деспот», «тиран»? Так ось, це все про нього. Щоб підкорити кохану людину своїй волі, у Левів йдуть у хід погрози, биття посуду і меблів. Лев прагне заповнити собою весь простір. Сказати, що в стосунках представники знака тягнуть ковдру на себе, – це не сказати нічого. Ви будете спілкуватися з тим, з ким скаже Лев, ходити туди, куди йому цікаво, і жити його життям.

ДІВА

Ті, хто вважає, що Діви – лагідні, добрі і скромні істоти, ой як помиляються. Це тільки видимість! Така скромна ромашка вміє знищити будь-кого, хто захоче перейти дорогу їй чи її близьким. У кар’єрних питаннях незацікавлений вигляд Діви постійно обманює пильність конкурентів. Поки вони влаштовують перегони, представник знака стає начальником. Діви дуже бережливі  й неохоче розлучаються як з грошима, так і з душевною енергією. У любові найскладніше – отримати її, цей знак дійсно не налаштований до шлюбу. Але зате потім можна розслабитися – Діва буде самовіддано і безоплатно виправляти вас критикою, вчити жити і шліфувати такий діамант, як ви, але нікуди від вас не дінеться.

ТЕРЕЗИ

Вони дуже романтичні та милі, але з чужими і незнайомими. Тому краще такими для них і залишатися. Вони можуть нагадувати несолодку цукерку в дуже красивій обгортці: при більш близькому знайомстві з них лізуть впертість, егоцентризм, капризи, перепади настрою. Особливий облом загрожує закоханим, які спокусилися сексуальною зовнішністю Терезів. Бо вони – холодні кар’єристи, шлюб за розрахунком для них – не рідкість, а, скоріше, правило. Але якщо пообіцяли бути разом у хворобі й здоров’ї, в бідності і багатстві – будуть, зціпивши зуби, і через «не можу».

СКОРПІОН

Вогонь почуттів у них розгорається повільно, але так само повільно і гасне. Тобто об’єкт їхньої любові може давно одружитися, народити діточок, а Скорпіон продовжуватиме телефонувати і дихати в трубку, чатувати біля під’їзду і пропонувати «почати все з початку». В роботі і вдома вони роблять тільки те, що самі вважають за потрібне. Турботи про хліб насущний і про побут часто лягають на плечі іншого з подружжя.

СТРІЛЕЦЬ

Їм властиві ентузіазм та оптимізм. Стрілець – це типовий чоботар без чобіт, це той випадок, коли товстий вчить, як схуднути, бідний вчить, як розбагатіти, і бездітний вчить, як виховувати дітей. Загадка полягає в тому, що вчить, як правило, успішно! Стрільці так нестерпно ласкаві, так охоче кидаються на допомогу, що ні у кого просто не повертається язик розкрити їм очі. Більшість представників цього знака люблять зміни, тож їхні робота, колеги, дружини і чоловіки з певною періодичністю змінюються.

КОЗОРІГ

Цей знак наче створений для того, щоб вічно готуватися до чогось важливого і глобального у своєму житті. Вони рідко коли бувають задоволені своєю долею: вони або поспішили народитися, або запізнилися, або їм взагалі було краще не народжуватися. Козороги наївні, як діти. Їм здається, що, коли правильно розпланувати все своє життя, на виході отримаєш якщо не славу, то принаймні популярність. З роками Козороги перетворюються на бадьорих і оптимістичних дідусів та бабусь. Вони нарешті починають жити одним днем, а їхні дружини вряди-годи отримують букети квітів і романтичні подарунки.

ВОДОЛІЙ

Вони – справжні інопланетяни. У кожного Водолія є свій «пунктик». Хтось фотографує НЛО, дехто виводить формулу грошей, граючи в усі можливі азартні ігри, хтось винаходить машину часу, дехто придумує суперуспішний бізнес. Друзів і коханих Водолій підбирає з числа однодумців. Однак їхній любовний човен часто розбивається об побут. Єдине, що іноді примиряє Водолія з життям у сім’ї, – це діти. Більшість з них плекають у глибині душі мрію, що коли-небудь діти продовжать їхню справу.

РИБИ

Вони вільно ставляться до норм моралі і зметуть все на шляху до своєї мети. Сильна інтуїція та енергетика Риб дозволяють їм миттєво «зчитувати» ситуацію і робити правильні ходи. Серед них чимало «підпільних» мільйонерів, є також ворожки та ясновидці. На перший погляд, це хороші дружини, друзі, колеги і батьки, але що вони насправді думають з приводу свого життя, на щастя, таємниця, покрита мороком. Риба, яка поважає себе, ніколи не зізнається в зраді, навіть спіймана на гарячому, буде говорити, що все не так і вам усе привиділося. Те ж саме вона казатиме, якщо її ще звинуватять у якомусь непристойному вчинку. Ви оглянутися не встигнете, як самі виявитеся в усьому винні, а Риби ще будуть від душі втішати вас і просити не переживати та не звинувачувати себе в усьому.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, гороскоп
В тему