Поради

Маловідомі та корисні факти про секс

Маловідомі та корисні факти про секс

Секс лише для задоволення? Ні! Значення інтиму в житті людини набагато ширше…

Чоловіча «точка G»

Інформацією про жіночу «точку G» нікого не здивуєш. Але мало хто знає, що у чоловіків вона теж є. За даними досліджень, епіцентр чоловічої насолоди розміщений під сечовим міхуром і здатний зробити інтим яскравішим при правильній стимуляції.

Жінки думають про секс частіше

Прекрасна половина людства – скромна та обмежена? Опитування показали, що насправді дівчата думають про секс частіше, ніж чоловіки.

За даними одного з досліджень, близько 53% жінок зізналися, що вони займаються сексом не так часто, як би їм того хотілося, а 75% учасниць висловили бажання кохатися не менше від трьох разів на тиждень.

Оргазм? Ні, не чули…

Оргазм – це щось космічне, особливо для жінок. Так, приблизно 70% чоловіків у стосунках постійно відчувають оргазм зі своєю партнеркою, але це задоволення доступне лише 30% жінок.

Секс поліпшує пам’ять

Регулярний інтим покращує здатність жіночого мозку запам’ятовувати слова і цілі фрази – це відбувається за рахунок збільшення притоку крові до ділянки гіпокампа головного мозку.

Сперматозоїди дуже швидкі

Незважаючи на те, що сперма виглядає абсолютно нерухомою, як тільки вона опиняється всередині жіночого тіла, сперматозоїди розвивають швидкість до 5 мм/хв.

Розмір має значення

Насолода від великого члена – це лише маркетинговий хід, мета якого підвищити продажі «чудодійних препаратів». Коханець із величезним «достоїнством» може завдати болю і дискомфорту під час статевого акту.

Оральний секс робить пеніс довшим

Опитування показали, що ті, хто регулярно займається оральним сексом зі своєю партнеркою, вважають, що їхній пеніс витягується (чого не відбувається, наприклад, після мастурбації).

Жінки привабливіші під час овуляції

Це вдалося з’ясувати за допомогою танцівниць у закритих клубах: виявилося, що в дні овуляції жінки отримують більше чайових від клієнтів.

Шкарпетки для оргазму

Цю інформацію готові підтвердити дослідники, які з’ясували, що людині з теплими ногами легше досягти фінальної точки насолоди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, жінки, чоловіки, секс, стосунки
В тему