Поради

Благословіння мами – найсильніша збpoя від усіх бiд

Благословіння мами – найсильніша збpoя від усіх бiд

Вважається, що перше благословення отримали Адам і Єва від Бога на те, щоб плодитися і розмножуватися в Раю. 

З давніх-давен  матері усіх націй та народів намагалися оберегти своїх дітей від незгод та біди молитвою, напутнім словом, благословенням. Дитина – це продовження жінки й між ними існують незримі зв’язки, якi дозволяють відчувати мамі, коли з її кровинкою трапляється бiда. А також ці зв’язки допомагають створити своєрідний захисний кокон навколо дитини, що відвертає невдачі і навіть пpиcтріт, порчу.

Чому дитині необхідне благословіння?

Перш за все, необхідно пам’ятати: давати благословіння дитині необхідно протягом всього його життя. Особливо під час прийняття доленосних рішень, наприклад, перед одруженням, купівлею квартири... Це допоможе уникнути помилок.

Вважається, що материнське благословення здатне змінити долю дитини, тому треба вкрай уважно підбирати слова-побажання.

Як дати материнське благословіння?                       

Перед прийняттям рішення або якоюсь важливою подією мама читає спеціальну молитву, після якої промовляє побажання, які найкраще заздалегідь продумати і можна навіть записати, щоб вони звучали правильно. У жодному разі не можна в побажанні обмежувати дитину, його дії, шлях досягнення мети.

Протягом семи днів вранці і ввечері мама читає цю молитву і промовляє побажання. Зазвичай побажання починають діяти вже на сьомий день.

Ніколи не можна відмовляти в благословіні дитині, якщо вона просить. Благословляти також ніколи не пізно: і навіть якщо у вашої дитини вже є свої діти, захистити від заздрісників і пpиcтрiту допоможе тільки мама.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали