Поради

Сарафан - хіт літа-2018 - 2019

Сарафан - хіт літа-2018 - 2019

Літо і на вулиці нещадно пече сонце? Саме час одягнути легкий і стильний сарафан. Які ж моделі будуть популярні цього літа?

В моду повернувся стиль new look – фасони з пишною спідницею і чітким ліфом. Актуальними будуть класичні та романтичні сукні у поєднанні з курткою. За довжиною сарафан може бути будь-яким, так само, як і за фактурою. В тренді легкі натуральні тканини: шовк, гіпюр, органза. На піку популярності модні літні сарафани, виконані з льону.

Колірна палітра 2018 року: рожевий, червоний, синій, фіолетовий, жовтий. Затребувані пастельні тони. В тренді білий колір і комбінація контрастних фактур і відтінків. Цього сезону популярні дрібний горошок, клітинка, смужка, геометричні фігури, етнічні орнаменти, недбалі мазки пензлем. Квітковий принт буде використовуватись як вкраплення або доповнення до основного фону.

Як підібрати фасон:

  • Тонку талію вдало виділять приталений крій і всілякі пояски. Тим, хто хоче її візуально зменшити, варто вибирати моделі з контрастними бічними вставками.
  • Дівчатам з вузькими стегнами підходять розкльошені фасони з пишною спідницею.
  • Маленькі груди можна замаскувати хвилями, рюшами, кишеньками й іншими декоративними елементами.

  • Сарафани в дрібний принт відвернуть увагу від занадто пишних грудей і широких стегон.
  • Розкльошена спідниця із завищеною талією сховає животик і невеликі складочки на боках.
  • Повненькі стегна можна приховати широкою двошаровою спідницею до коліна.
  • Невисоким дівчатам підходять короткі фасони асиметричного крою, здатні візуально витягнути фігуру.

Важливо!

Туфлі лише відкриті: закритий варіант не поєднується із сарафаном. З літньою сукнею можна поєднати сандалі на пласкій підошві або босоніжки на танкетці. Одягаєте джинсовий сарафан? Підійде будь-яке взуття, навіть спортивне.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди, одяг, мода
В тему