Поради

Авто майбутнього

Авто майбутнього

Настав золотий вік для передових автомобілів, які незабаром їздитимуть без допомоги людей, але завдяки камерам, датчикам і штучному інтелекту. Як же виглядатимуть авто у майбутньому?

Terrafugia TF-С

Автомобіль Terrafugia TF-X розроблений фірмою Terrafugia. Він сподобається всім, кому набридли затори на дорогах, адже це футуристичне авто має здатність літати. Крім того, водій зможе просто ввести пункт призначення, і транспортний засіб подбає про все інше.

Toyota Concept-і

Бажаючи зберегти задоволення від водіння у майбутньому, в якому дороги будуть заповнені переважно автономними автомобілями, Toyota розробила Concept-i – концепт-кар, в якому є кермо. Штучний інтелект «забиратиме» у водія управління тоді, коли той відволічеться на щось інше.

Honda NeuV

Honda NeuV – це міні-автомобіль з вбудованим компонентом штучного інтелекту, який може визначати емоції водія і допоможе у кермуванні, а також даватиме рекомендації. Його панель приладів повністю сенсорна. Що цікаво, в авто є платіжна система, тому можна буде робити онлайн-платежі прямо під час поїздки.

Chevrolet FNR

Chevrolet FNR виглядає як автомобіль, який приїхав прямо з науково-фантастичного фільму. Звичайно, як і у інших футуристичних автівок, у ньому буде система автономного водіння з можливістю для водія брати управління під свій контроль. Також авто зможе похвалитися лазерними фарами і дверима «крилами жука».

Chevrolet EN-V

Chevrolet EN-V виглядає так, ніби інженери спроектували автомобіль за образом і подобою божої корівки. В цьому авто поняття компактності виведене на абсолютно новий рівень. EN-V також буде мати камери і датчики, здатні «спілкуватися» з іншими автомобілями.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Авто, технології, наука, транспорт
В тему

Останні матеріали