Поради

Авто в єдиному екземплярі

Авто в єдиному екземплярі

Серед безлічі моделей авто є ті, від яких просто неможливо відірвати погляд. Усі вони відрізняються історією, виглядом і, звичайно ж, ціною. Деякі з них доступні простим автолюбителям, а інші можуть дозволити собі лише забезпечені люди.

Але є автомобілі, випущені в єдиному екземплярі, і ви навряд чи побачите їх коли-небудь на вулицях міста.

Maybach Exelero

Це один з найрозкішніших суперкарів у світі. Спорткупе побудоване у 2005 році на базі лімузина Maybach 57 спільно з німецьким виробником шин Fulda заради демонстрації нового покоління високошвидкісних покришок компанії, які були розраховані на 370 км/год. У 2011 році автомобіль купив за вісім мільйонів доларів американський репер Birdman.

Ferrari F12 Berlinetta TRS

Анонімний замовник попросив Ferrari зробити особливу, відкриту версію купе F12 Berlinetta. За неофіційною інформацією, вартість цієї унікальної машини сягнула понад $4,2 мільйона. Покупець отримає потужність 740 к. с., швидкість 350 км/год. А ось аудіосистема, склопідйомники, «бардачок» і управління «кліматом» у цій моделі не передбачені.

Lamborghini Egoista Concept

Цей вражаючий автомобіль фірма Lamborghini представила у 2013 році на своє 50-річчя. Вигляд авто нагадує космічний шатл із голлівудського фантастичного фільму. Виготовлена машина, розрахована на одну людину, в основному з вуглеволокна і має двигун у 600 к. с. і максимальну швидкість понад 350 км/год. Вартість цього чудового авто становить три мільйони доларів.

Audi Rosemeyer

Цей болід був створений у 2000 році й отримав назву на честь знаменитого гонщика 30-х років Бернда Роземейєра. 792 к. с. під капотом прискорюють машину до 350 км/год. Сьогодні це авто є окрасою музею Audi.

BMW Gran Coupe Pininfarina Lusso

Цей автомобіль є дітищем відразу декількох елітних дизайнерських фірм. Вигляд звичний для BMW, а всередині дорога шкіра та найдавніше дерево на планеті – новозеландський каурі. Під капотом 550 к. с.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Авто, bmw, спорткари
В тему