Поради

Весілля в стилі шеббі шик

Весілля в стилі шеббі шик

Якщо весіллям у стилі вінтаж та ретро вже нікого не здивуєш, то Shabby-chic досі на хвилі популярності. Цей стиль розкриє магію розкоші старовини.

Запрошення

Такий стиль дозволяє розгулятися фантазії. Відкритки можна зробити власними руками, що додасть запрошенням особливого шарму та тепла. Для листівок візьміть дизайнерський або крафт-папір. Озбройтесь фігурними ножицями. Для оздоблення приготуйте намистинки, стрічки, камінчики. Прикрасьте листівку власними ініціалами, захованими у гербі. Оберіть витончений шрифт.

Запрошення можна загорнути у мереживну серветку або скрутити трубочкою та зав’язати ниткою-шпагатом.

Образ нареченої

Shabby-chic – це легке та свіже віяння з минулого. Образ нареченої повинен відповідати стилістиці свята. Оберіть плаття з натуральних тканин, без помпезних та пафосних елементів. Наречена повинна керуватися простотою та елегантністю. Плаття можна доповнити мереживом, тасьмою, живими квітами.

Легка зачіска підкреслить образ. Хвилястим локонам або злегка розпатланій косі можна додати недбалості. Замість діадеми – віночок із польових квітів. Природний макіяж та мінімум аксесуарів.

Образ нареченого

Жениху личитиме смокінг або світлі звужені брюки. Актуальні для цього стилю кольори: блакитний, бежевий та сірий. Костюм варто комбінувати зі світлою сорочкою і темною жилеткою без піджака. Ще одне цікаве поєднання – біла сорочка і підтяжки. Краватку-шарф або метелик варто підібрати в тон сукні нареченої.

Зал

Для святкування оберіть зал оформлений у світлих кольорах, з великими, панорамними вікнами, високою стелею та хорошим освітленням. Ідеально, якщо до залу притягатиме відкрита тераса з зеленою галявиною чи садком. Обираючи заклад віддайте перевагу просторому, заміському приміщенню, яке нагадує старовинну садибу.

Інтер’єр

Ефект Shabby-chic допоможуть створити: кришталеві люстри, дзеркала та картини в позолочених рамах, світлі дерев’яні меблі. На столах розстеліть скатертини з натуральних матеріалів, викладіть серветки з монограмою, використовуйте старовинні сервізи, срібні столові прибори, кришталь. У фотозоні можна розмістити старий комод та розставити на ньому чорно-білі сімейні фото у вінтажних рамочках.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему