Люди

До війни був архітектором: історія бійця з Волині, який нині проєктує бліндажі

До війни був архітектором: історія бійця з Волині, який нині проєктує бліндажі

Боєць 100-ої бригади волинської територіальної оборони на позивний "Чуйка" у цивільному житті був архітектором, проєктував житлові будинки.

Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну пішов добровольцем до військкомату. Нині військовослужбовець проєктує бліндажі на фронті, – історію бійця розповіли на Facebook-сторінці бригади.

Нині Володимир є командиром відділення взводу стрілецької роти Луцького батальйону Волинської бригади тероборони.

Чоловік каже, що вдома на нього чекає наречена та батьки, а нині варто думати про безпеку себе та побратимів, тому проєктує бліндажі.

"Бліндажі справді рятують життя. А де є ще щастя, там і везіння. Ти можеш все робити правильно, додержуватися усіх інструкцій – але в підсумку усе в руках Бога", – говорить командир відділення.

Луцький батальйон тероборони, в якому служить Володимир, з початку березня до середини червня виконував бойові завдання на Бахмутському напрямку.

"Обкатку" під Бахмутом ми тоді пройшли хорошу – "прасувала" нас і ствольна артилерія, і "Гради", і міномети різних калібрів, і авіація. Але ми не зламалися. Жодного метра української землі не здали – навпаки, просунулися вперед", – каже волинський тероборонівець «Чуйка».

Нині батальйон волинської тероборони тримає оборонні позиції на Куп’янському напрямку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, харків, війна з Росією
В тему

Останні матеріали