Люди

Бацька-ловелас: уся правда про інтимні походеньки білоруського диктатора

Бацька-ловелас: уся правда про інтимні походеньки білоруського диктатора

Як тільки симпатичні дівчатка стають фаворитками Олександра Григоровича, в них починається стрімкий кар’єрний ріст. Сьогодні ви дізнаєтеся про «великого господарника» Лукашенка дещо з іншого боку. Він – великий фанат конкурсів краси та справжній поціновувач білоруських юнок.

Про це йдеться у газеті "Твій вибір".

Олександр Варламов – колишній білоруський модельєр, відверто зізнається, саме він свого часу поставляв дівчаток до президентської лазні. Та, коли йому набридло, що його модельний бізнес перетворюють на президентський бордель, одразу впав у немилість у диктатора і відсидів у білоруській в’язниці три роки. Нині він живе у Німеччині. Хто ж вони, жінки Лукашенка, і яка доля спіткала тих, хто мав необережність бути у близьких стосунках із ним?

Олександру Лукашенку приписують роман з естрадною співачкою Іриною Дорофеєвою. У 2007 році Олександр Григорович прийшов на її концерт і вже після цього запровадив державну програму «Ірина Дорофеєва – обличчя Білорусі». Одного разу, в день народження Лукашенка, співачка подарувала йому пісню під назвою  «Ангел мой несравненный, неземной и нереальный».

У відповідь президент Білорусі публічно привітав артистку в день її народження з екрана телевізора. Ще Лукашенко мав романтичні стосунки із міс Росії та Європи Світланою Корольовою. Моделями – 18-річною Мартою Голубєвою, Поліною Шубою, Дашою Шманай та телеведучою і міс-Білорусь Марією Василевич.  Марія зуміла привернути його увагу на республіканському новорічному балі у 2018 році.

Тепер Василевич часто поруч із бацькою на хокейних баталіях. А у 2019-му Марію нагородили премією за вклад у розвиток культури. Зараз дівчина – депутат парламенту. Вона особисто приходила до побитих протестувальників. Невже наближена фаворитка пішла проти волі свого покровителя?

Ну і не можливо не згадати Наталію Ейсмонд – прессекретарку  і праву руку бацьки. Олександр Григорович від неї – ні на крок. Вона завжди уважно та прискіпливо приглядає за своїм патроном. Та навіть і зараз, коли Лукашенко в агонії з автоматом ходить країною, віддана Ейсмонд рапортує: з бацькою усе гаразд. Як ця жінка зробила таку карколомну кар’єру? Про подробиці її успіху добре знає Олександр Варламов. Ганна Ейсмонд після Лукашенківської лазні  стала ведучою новин спорту на білоруському каналі. Пізніше її рідного брата призначили гендиректором одного з телеканалів. Простіше кажучи, дівчина, яку підсунув Лукашенку Варламов, не просто зробила кар’єру, але й просунула брата, чия майбутня дружина Наталія згодом стане найвпливовішою жінкою Білорусі і візьме прізвище Ейсмонд.

І вона не просто секретарка. Вона очільниця державних ЗМІ Білорусі. Дає вказівки головним редакторам, фактично – очолює лінію ідеологічного білоруського політичного режиму. 

Але не всім протеже Лукашенка випали золоті гори та кар’єрний зріст. І бути з ним – це геть не манна небесна.

На конкурсах краси Лукашенко – постійний гість. Подейкують, саме він приймає рішення, кому з красунь одягнуть головну корону конкурсу. Але й інших учасниць не забувають. Протягом двох років красуні перебувають на утриманні. Всі учасниці підписують угоду терміном на 2 роки, що їм надаються квартира, витрати на прожиття, спортзал, перукарні і магазини, авто і 2 тисячі доларів зарплати – ось такий от офіційний бордель. Навіть у парламент Лукашенко провів кілька своїх красунь.

Але останні його любовні захоплення просто шокують. Фаворитки Лукашенка з кожним роком стають усе молодшими і молодшими: чим старішим стає президент Білорусі, тим молодші німфи оточують сивочолого бацьку. А він уже перейшов навіть на 14-річних юнок.

Офіційно Олександр Григорович Лукашенко з 1975 року перебуває у шлюбі з жінкою на ім’я Галина. Вона – мати двох старших дітей президента: Віктора і Дмитра. Як відомо, подружжя вже понад 30 років як не разом. До 1994 року вони жили в селі. А коли Лукашенко став президентом Білорусі й переїхав до Мінська, Галина відмовилася поїхати за ним. На питання, чому живе окремо від чоловіка, говорила:  «Я сама вибрала таке життя». Тепер вона працює дояркою.

Інша жінка в житті Лукашенка, яка стала матір’ю його дитини, – Ірина Абельська, 29-річна ендокринологиня. Жінка супроводжувала президента Білорусі всюди: на робочих зустрічах, в ділових поїздках, у відпустці. У 2008 році білоруські ЗМІ заговорили про таємний роман Лукашенка та Абельської. Це сталося після того, як президент представив публіці свого позашлюбного сина Миколу.

Тоді ж і з’явилися чутки про те, що матір’ю хлопчика є саме Ірина. За неофіційною інформацією, сину Колі заборонено спілкуватися з матір’ю. Свого часу вона жорстоко поплатися за розкіш бути наближеною до такої небезпечної людини.

«Я якось був у медкомісії і випадково побачив дуже побиту жінку. Як виявилося, це була Абельська. Коли вона завагітніла і минуло вже три місяці і пізно було робити аборт, вона розповіла про вагітність Лукашенку. Він страшенно розлютися, кричав «ти своїми статевими органами хочеш заробити собі білоруський трон». Він бив її і руками і ногами…» – розповідає Варламов.

Нещодавно російські і деякі білоруські зірки записали, на перший погляд, зворушливу пісню на підтримку Лукашенка, у якій використали його слова під час одного з останніх його звернень: «Любимую не отдают». У пісні мова йде про саму Білорусь, хоча насправді ми розуміємо, яку саме «любимую» боїться втратити диктатор, чи точніше – «любимых»…

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: олександр лукашенко, білорусь
В тему

Останні матеріали