Люди

12 зірок, які відмовилися від м’яса

12 зірок, які відмовилися від м’яса
Джонні Депп

В наші дні все більше людей стають прихильниками вегетаріанства, і знаменитості - не виняток. Існує безліч причин, за якими відмовляються від продуктів тваринного походження, але, більш за все, це пов'язано із захистом тварин і природи.

У Всесвітній день вегетаріанства НВ Style пропонує згадати висловлювання світових знаменитостей, які розповідають, чому стали вегетаріанцями і яку користь це їм принесло.

Еллен Дедженерес

Відома американська телеведуча одного разу зізналася, що стала вегетаріанкою після того, як побувала на фермі з розведення худоби і побачила неймовірну жорстокість по відношенню до тварин. Після цього вона не змогла ні дивитися на м'ясо, ні вживати його.

Еллен Дедженерес
Еллен Дедженерес

Наталі Портман

За словами голлівудської актриси, їжа - це те, за допомогою чого вона висловлює свої переконання тричі на день. При кожному прийомі їжі вона нагадує собі, що цінує життя і не хоче завдавати болю іншим живим істотам.

Мобі

Одного разу музикант, який став веганом 32 роки тому, заявив про своє ставлення до вегетаріанства, зазначивши, що не хоче, щоб з ним поводились так само, як з тваринами:

«Якщо ви не хочете, щоб вас били, калічили, садили в клітку, а потім вбивали, то ви не повинні потурати такій поведінці по відношенню до інших живих істот».

Мобі
Мобі

Джессіка Честейн

Голлівудська актриса в одному з інтерв'ю заявила, що не хоче завдавати біль і підтримувати жорстокість в світі.

«Я не хочу завдавати болю. Я прагну до того, щоб прожити життя, в якому немає жорстокості. Поки я на цій планеті, я хочу цінувати і дякувати за те, що у мене є така можливість».

Джессіка Честейн
Джессіка Честейн

Алісія Сільверстоун

В одному з інтерв'ю Сільверстоун заявила, що вегетаріанство робить її хорошою людиною:

«Я відчуваю себе хорошою людиною, яка несе відповідальність за свої вчинки. Крім того, це допомагає мені добре виглядати, підтримувати здорову вагу і покращувати стан шкіри. У мене більш свіжий погляд, я стала фізично сильніше, здоровіше і щасливіше».

Алісія Сільверстоун
Алісія Сільверстоун

Пол Маккартні

За словами музиканта, коли він дивиться на бекон, то бачить порося - маленького друга, якого просто не може вживати в їжу.

Майлі Сайрус

Американська співачка різко висловилася на тему відмови від м'яса:

«Я краще буду їсти бруд, ніж тварин».

Майлі Сайрус
Майлі Сайрус

Ліам Хемсворт

Австралійський актор заявив, що дізнавшись про жорстоке поводження з тваринами більше не зміг насолоджуватися стейками і іншими улюбленими м'ясними стравами:

«Після всієї інформації, яку я вивчив про жорстоке поводження з тваринами, я не міг продовжувати їсти м'ясо. Чим більше я усвідомлював те, що відбувається, тим складніше мені було продовжувати це робити».

Ліам Хемсворт та Майлі Сайрус
Ліам Хемсворт та Майлі Сайрус

Аріана Гранде

Популярна співачка переконана, що відмова від м'яса не тільки порятунок для тварин, а й можливість продовжити життя:

«Я твердо вірю в повноцінне харчування на рослинній основі, яке може збільшити тривалість вашого життя і зробити вас більш щасливою людиною».

Аріана Гранде
Аріана Гранде

Олівія Уайлд

Відома актриса неодноразово закликала громадськість бойкотувати фабрики тортур:

«Крім мого бажання бойкотувати фабрики тортур, я також відчуваю себе більш щасливою, коли їм рослинну їжу. До того ж, я відчуваю себе в тисячу разів більше енергійною».

Олівія Уайлд
Олівія Уайлд

Джонні Депп

За словами голлівудського актора, він не сприймає жорстокість по відношенню до тварин, і намагається запобігти цьому всіма способами, в тому числі, відмовившись від продуктів тваринного походження. Депп впевнений, що так само зробить кожен, хто піклується про тварин.

Джонні Депп
Джонні Депп

Джаред Лето

Музикант вважає вегетаріанство своєю життєвою позицією. Він виступає на захист тварин і бореться проти їх винищення заради м'яса та хутра. Варто відзначити, що він не їсть м'яса більше 20 років.

Джаред Лето
Джаред Лето

БІЛЬШЕ ПРО ВІДОМИХ ТА ЦІКАВИХ ЛЮДЕЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
В тему