22 Лютого 2018
Новини

Митний пост «Устилуг» залишиться без модернізації

Митний пост «Устилуг» залишиться без модернізації

Євросоюз не дасть гроші на реконструкцію «Устилуга» та ще кількох КПП України.

Інформацію про припинення фінансування Євросоюзом модернізації КПП на кордоні з Україною підтвердив міністр фінансів Олександр Данилюк. Передають Факти ICTV.

«Це є дуже негативним сигналом…Тому що, коли ми говоримо про припинення співпраці з нашими партнерами через власну неспроможність, ми просто самі себе дискредитуємо. Були проблеми, вони пов’язані з ДФС. Будемо шукати вихід із цієї ситуації», – зазначив Олександр Данилюк.

До речі, одним з об’єктів є міжнародний автомобільний пункт пропуску (МАПП) «Устилуг», вартість якого 5,48 мільйона євро.

«На початку виконання робіт з реконструкції пункту пропуску «Устилуг» на території був виявлений об’єкт історичної цінності. Враховуючи це, у березні 2014 року договір підряду було розірвано, тому видатки на проведення земельних робіт на об’єкті реконструкції пункту пропуску «Устилуг» не здійснювались. Загальна сума витрачених коштів у рамках Проекту становить 48,58 тисячі євро, залишок коштів на сьогодні перебуває на рахунках ДФС», – зазначено в повідомленні. 

Нагадуємо, Модернізацію шести українських КПП припинено: ЄС закрив проект

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему