14 Лютого 2018
Новини

Літні подружжя поділилися секретами щасливого шлюбу

Літні подружжя поділилися секретами щасливого шлюбу

Сьогодні, 14 лютого, у день всіх закоханих, Луцька міська громадська ветеранська організація «Спілка в’язнів – жертв нацизму» підготувала для своїх підопічних незвичайний сюрприз. Для учасників проекту влаштували справжнє свято з сердечками, солодощами та кульками, на якому немолоді пари поділилися секретами довгого шлюбу.

Зустріч відбулася під гаслом «Зіграй мені мелодію кохання, ту без якої холодно словам». Окрім звичайних гостей, на зустріч завітали три пари, коханню яких позаздрять навіть молоді люди:

Подружжя Ніколаєвих

Познайомилися у місті Ростов-на-Дону. Хлопець проходив там офіцерські курси. Одного вечора пішов на танці, де зустрів чарівну дівчину. Тоді ж провів її додому. Через деякий час, замість того щоб жити у гуртожитку, хлопець попросився на квартиру до сім’ї коханої. Пара зустрічалася, живучи під одним дахом, рік, після чого закохані розписалася в червні 1968 року.

Секрет сімейного щастя Ніколаєвих – підтримка. За словами чоловіка, кохана замінила йому всю сім’ю, яку він втратив ще у дитинстві.

Подружжя Самолюків

Молоді люди познайомилися під час навчання в університеті. Перший рік приглядалися один до одного. Одружилися, а після того як отримали диплом, народилася донька. Тоді ж пара переїхала на Волинь. Тепер галичанка за походженням вчить волинян, як шукати гриби.

За словами пані Самолюк, секрет їхніх ідеальних стосунків криється у доброзичливості та працелюбності чоловіка.

Подружжя Бавдів

Ця пара познайомилася у 1971 році. Для жінки це був другий шлюб. Матір дівчини видала її заміж у 16 років за чоловіка, який був на двадцять років за неї старший. Через рік у пари народився син. А у 20-річному віці молода матір стала вдовою. Багато хлопців залицялися до жінки, та ніхто з них не хотів брати батьківської відповідальності за сина. Саме прихильністю до дитини, майбутній чоловік покорив серце жінки.

Звичайно, універсального рецепту ідеальних стосунків – немає. Кожна пара, і герої зустрічі це підтвердили, – має свої маленькі секрети удачі. Проте озираючись на прожиті роки, кожне подружжя з упевненістю сказало, що за майже п’ятдесят років шлюбу їхнє найбільше досягнення – щаслива сім’я, а радість – діти, онуки та правники.

Для закоханих пар члени організації підготували цікаві історії та факти про День святого Валентина, оригінальні конкурси та хороші подарунки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему