20 Квітня 2018
Новини

Холостяк 8: Рожден обманює дівчат

Холостяк 8: Рожден обманює дівчат

20 квітня в ефір вийшов 7 випуск найбільш романтичного шоу країни «Холостяк 8». Що відбулося у програмі та хто покинув проект?

Дорослі ігри у Португалії

Нарешті дівчата з холодної, осінньої України переїхали у сонячну та гарячу Португалію. Там холостяк зробив учасницям неоднозначний подарунок – відверті купальники. А потім з цього ж приводу запросив красунь у басейн.

Ігри у воді, з легкими та збуджуючими обіймами Наталі, викликали у багатьох дівчат ревнощі. Мабуть, більше всіх засмутилася Галя, яка вирішивши, що її поцілунок минулого тижня був помилкою, тому добряче напилася. Рожден, як справжній джентльмен, вклав п’яничку спати.

Холостяк Рожден Анусі. Що відомо про співака? (відео)

Травматичне побачення Яни

Наступною на індивідуальне побачення Рожден запросив Яну. Парочка провела день на яхті. Спочатку Яна та Рожден згадували як, коли і де травмувалися, вихваляючись один одному шрамами. Потім вирішили половити акул, але мужню Яну ледь не вивернуло. Відтак Анусі вирішив перервати рибалку.

В результаті побачення вийшло не повним та повністю позбавленим амурної хімії.

У Рождена троїться в очах

Далі на рандеву пішли відразу три дівчини: Аня, Настя та Іванка. При чому, кожна думала, що їхнє побачення унікальне. І доки дівчата дуріли від ситуацій, в які потрапляли, Рожден спостерігав за тим, як учасниці реагували на ті чи інші проблеми.

В результаті, побачення наповнені обманом, відкрили дівчат з невідомих сторін. Іванна приємно здивувала холостяка підтримкою, Настя – меркантильністю, а Анетті – бажанням грати на публіку, більше ніж будувати стосунки.

Холостяк 8: На проекті відбувся перший поцілунок (відео)

Хто покинув проект?

20 квітня проект «Холостяк 8» покинула Настя. Рожден, незважаючи на всі старання дівчини замаскувати свій жорсткий характер, розпізнав у ній дволикість.

Що відбудеться у наступному випуску?

Дівчата відпочиватимуть у Лісабоні. Учасниці попросили холостяка влаштувати для них вечірку.

Наступною на індивідуальне побачення піде Наталі. Також ймовірно, Анусі знову когось цілуватиме. А на церемонії роз учасниці та Рожден перетворяться на королівських персон.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему