30 Листопада 2017
Новини

Шок! Ножицями відрізав вагітній екс-коханці соски

Шок! Ножицями відрізав вагітній екс-коханці соски

До 45 років в’язниці засудив американський суд чоловіка, який відрізав своїй вагітній колишній дівчині соски ножицями.

Житель Південної Дакоти Тоні Лэдбеттер хотів з’ясувати з колишньою дівчиною стосунки, попросивши її про зустріч. Та погодилася й запросила «екса» до свого будинку. Але дуже швидко розмова перейшла на підвищені тони, екс-коханці почали сваритись і лупцювати один одного.

Під час конфлікту чоловік повалив жінку, яка була вагітною від нього, на підлогу та придушив її. Коли вона втратила свідомість, він засунув їй у рот рушник. Після чого розлючений чоловік сів на неї зверху, зірвав одяг і не вагаючись поглумився над вагітною: відрізав ножицями один сосок.

Від болю та шоку дівчина  опритомніла, але жорстокого зловмисника це не зупинило: тримаючи її руки, він відрізав і другий сосок. Після чого вагітна знову знепритомніла.

Як пишуть закордонні ЗМІ, Тоні Ледбеттер пішов на угоду зі слідством: він у всьому зізнався і розповів, як познущався з вагітної жінки. Прокурори просили для нього більше 30 років ув’язнення. Суддя прислухався до них і виніс вирок: вирішивши дати Тоні максимально можливе покарання – 45 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему