Відео

Одеська Барбі зіграла ляльку-вбивцю в американському фільмі жахів (відео)

Одеська Барбі зіграла ляльку-вбивцю в американському фільмі жахів (відео)

Валерія Лук’янова – модель із Одеси, знана своєю незвичайною зовнішністю, яка нагадує ляльку Барбі, стала головною героїнею американського фільму жахів «Лялька».

Фільм американської режисерки Сюзанни О’Браєн розповідає про російську модель із агентства ескорт-послуг, яку звати Наташа. Наташа прийшла в гості до двох друзів, які виявили, що дівчину оживив божевільний лікар в таємній лабораторії. Насправді ж за ляльковою зовнішністю ховається холоднокровна вбивця. Фільм вийде в американський прокат 8 грудня 2017 року.

Валерія Валеріївна Лук'янова – українка російського походження, яка стала популярною саме через свою зовнішню схожість із лялькою. Для посилення схожості Валерія використовує кольорові контактні лінзи і макіяж, який зазвичай придумує і накладає самостійно. Навколо її зовнішності точилися плітки й чутки щодо того, чи користується дівчина послугами пластичного хірурга. Виявилося, що таки користується.

У 2007 році Валерія стала володаркою титулу «Міс Діамантова корона України». У 2012 році вона стала інтернет-сенсацією на Заході завдяки публікації про неї в «Джезебел» від 22 квітня, яка дала поштовх лавиноподібного поширення повідомлень про неї у Твіттері. Її колекція кліпів на «YouTube» була переглянута десятки мільйонів разів, а сторінка у Фейсбуці зібрала понад 727 тис. «Лайків». На запрошення американського журналу мод «Ві» (англ. V Magazine) вона приїжджала в Нью-Йорк для фотосесії та інтерв'ю.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему

Останні матеріали