0 0000
Новини

У Бельгії запустили сайт про сексуальну освіту для 7-річних

У Бельгії запустили сайт про сексуальну освіту для 7-річних

Представники бельгійської громадської організації Sensoa, яка займається сексуальною освітою, запустили веб-сайт, в якому в найдрібніших деталях розповідають школярам початкових класів про секс. Батьки учнів були шоковані, коли діти показали їм цей портал.

На бельгійському сайті Alle sover seks ("Все про секс") школярам з Фландрії розповідають про різноманітність сексуальних позицій і технік. Зокрема, детально описуються прийоми орального сексу, а також способи догодити партнеру руками. Текст супроводжують настільки яскравими ілюстраціями, що багато дорослих червоніли, вивчаючи освітній портал.

За словами батьків, вони дізналися про "просвітницький" веб-сайт, коли діти принесли зі школи буклети з опублікованими на порталі картинками, які їм видали на уроці біології.

«Я всіма руками за освіту, але не впевнений, що моїм семирічним дітям потрібно знати стільки про оральний секс», – розповів батько одного з бельгійських учнів.

«На сайті детально розповідається про тілесне, проте емоційна сторона відносин повністю ігнорується. Це неправильно», – зазначив чоловік.

Влада Фландрії пообіцяла провести перевірку щодо занадто сміливого сайту для школярів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему