0 0000
Новини

Акушерка прийняла пологи, а потім народила сама

Акушерка прийняла пологи, а потім народила сама

Акушерка Аманда Хесс  з штату Кентуккі прийняла пологи у однієї зі своїх пацієнток, хоча сама перебувала в їх очікуванні. За словами засновниці Товариства мам-докторів Хейлі Сейбр, акушерка не повинна була працювати в своєму становищі, але вирішила допомогти через відсутність чергового лікаря. 

Як розповіла 38-річна Ліа Холлідей-Джонсон, її пологи протікали дуже швидко, а навколо шиї дитини обмоталася пуповина. Про екстреному виклику дізналася доктор Хесс, яка перебувала на збереженні в палаті двома поверхами вище і побачила повідомлення на сестринській панелі. 

За словами Хесс, вона прикрилася додатковим простирадлом і поспішила в палату. Пацієнтка пізніше розповіла, що «була у власному маленькому світі» і не помітила дивні речі в одязі акушерки. На відсутність лікарського халату звернув увагу її чоловік, якому Хесс сказала, що збирається допомогти. 

Через декілька хвилин Холлідей-Джонсон народила, а Хесс пішла назад в свою палату. Там у неї викликали пологи, і через 11 годин вона теж народила. За словами Холлідей-Джонсон, ця історія змусила її знову радіти життю: «Це дуже життєстверджуюче, що є жінки, які так піклуються про інших жінок».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему