Відео

Кейт Міддлтон показала світу свого малюка (відео)

Кейт Міддлтон показала світу свого малюка (відео)

Герцогиня вийшла до підданих через декілька годин після народження дитини. Попри королівський протокол принц Вільям був присутній на пологах.

Старші діти – син Джордж та донька Шарлотта також чекали у пологовому будинку на появу братика. Вже відомо, що після пологів маленький принц поїхав у великий будинок своїх батьків, де на нього вже чекає власна кімната. За словами джерела, принц Вільям і його дружина від самого народження молодшого сину будуть робити усе, щоб старші діти звикли до братика і доглядали за ним, передає The Daily Mail.

Звісно, тепер, після його народження, увесь світ чекає на важливу новину – оголошення імені спадкоємця британського престолу. ЗМІ повідомляли, що напередодні пологів Кейт Міддлтон принц Вільям обмовився і зізнався, що назве сина Джеком.

Нагадуємо: Кейт Міддлтон народила третю дитину

Як повідомив Кенсінгстонський палац, принц народився із вагою майже 4 кг. Сталося це об 11:01 за київським часом.

Кейт Міддлтон обрала для урочистого виходу у яскраву червону сукню від Дженні Пакхам з білим мереживним коміром. Новоспечена матуся виглядала досить веселою та умиротвореною.

Третя дитина принца Вільяма і герцогині Кембриджської стала п'ятою у черзі претендентів на британський престол. Нагадаємо, першим є принц Чарльз, згодом йдуть його старший син Вільям і діти Вільяма: принц Джордж і принцеса Шарлотта. Принц Гаррі тепер після народження третьої дитини у його брата є шостим у черзі на трон.

Вже відомо, який титул отримав малюк: до нього слід звертатися Його Королівська Високість Принц Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.

Зазначимо, що первісток принца Вільяма і Кейт Міддлтон, принц Джордж, з'явився на світ 22 липня 2013 року, а дочка, принцеса Шарлотта – 2 травня 2015 року.

Принца Вільяма і Кейт Міддлтон з новонародженим сином

 

 

Принц Джордж та принцеса Шарлотта з татусем принцом Вільямом

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему