14 Квітня 2018
Новини

Найзловісніший кіт Інстаграму виглядає як невдоволений стариган

Найзловісніший кіт Інстаграму виглядає як невдоволений стариган

Деякі коти пухнасті й милі, деякі – дикуваті і небезпечні, а інші – уже самим своїм виглядом не віщують нічого доброго для вас. Знайомтеся, найзловісніший кіт Інтернету – Локі.

Цей представник породи сфінкс (абсолютно позбавленої шерсті) виглядає наче ветхий стариган, котрий горлає до вас, аби мерщій забиралися з його газону: «Іроди прокляті!». Пише портал Bored Panda.

Кіт на кличку Локі, особливою прикметою якого є вічно невдоволений вираз морди, разом зі своєю людською сім’єю – молодою парою Сарою та Брентом – живе у Нью-Йорку, США, в районі Бруклін.

«У цього кота більше індивідуальності і чуттєвості, ніж у будь-якої тварини з тих, яких я бачила, – переконує хазяйка зловісного на вигляд сфінкса. – Ми нерозлучні, ми найкращі друзі».  

Локі з’явився у пари у 2014 році після кількох місяців доскіпливих пошуків. Причому саме сфінкса закохані вибрали через те, що в Брента алергія на котячу шерсть, а з «лисими» котами цього можна не боятися.

«Локі без міри ласкавий, милий і контактний котик. Він любить зненацька плигати нам на животи, обожнює їсти курочку і яєшню», – повідала Сара.

«Коли він щойно у нас з’явився, я створила йому сторінку в «Інстаграмі», яка швидко стала популярною, завдяки неординарному вигляду нашого кота, а надто його зловісному погляду», – розказує власниця тваринки. Нині на інстаграм-акаунт Локі підписані майже 62 000 користувачів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему