13 Квітня 2018
Новини

Скандально відома Хлое Кардашян народила доньку

Скандально відома Хлое Кардашян народила доньку

Світська левиця, модель, бізнес-вумен та учасниця реаліті-шоу «Сімейство Кардашян», – Хлое народила первістка. Про це повідомив портал TMZ.

33-річна Хлое подарувала своєму бойфренду, баскетболісту Трістану Томпсону, доньку. Дівчинка з’явилася на світ у четвер, 12 квітня, в одній з клінік Клівленда, штат Огайо.

Зауважимо, що за даними деяких ЗМІ, на пологах був присутній 27-річний коханий Хлое Трістан. Ніхто з родини Кардашян новину офіційно поки що не підтвердив. Та за словами інсайдерів, до Хлое в Клівленд приїхало майже все сімейство Кардашьян, щоб підтримати молоду матусю.

Нагадаємо, що днями навколо бойфренда Хлое та її обранця Трістана Томпсона розгорівся скандал. Чоловіка зловили на зраді. У Мережі з’явилося відео, де Трістан цілується з двома дівчатами. Запис датований жовтнем 2017-го. Через чутки про зраду нареченого у Хлое почалися передчасні перейми.

Читайте також: Ще одна українська співачка стала мамою

Пізніше папараці зняли, як Трістан минулими вихідними провів ніч у готелі з невідомою брюнеткою.

До слова, 27 вересня 2009 року Кардашьян вийшла заміж за баскетболіста Ламара Одома. Весілля відбулося через місяць з моменту знайомства молодих людей. У грудні 2013 Кардашьян подала на розлучення. Процес був офіційно завершений через рік.

З вересня 2016 Кардашьян зустрічається з баскетболістом Тристаном Томпсоном. Про вагітність пара офіційно повідомила 21 грудня 2017 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему