3 Квітня 2018
Новини

60 комах жили в оці 11-річної дівчинки

60 комах жили в оці 11-річної дівчинки

Незвичайний медичний випадок було зафіксовано в південному індійському штаті Карнатака. Як передає Медінфо, дівчинка на ім'я Ашвіни раптом почала скаржитися на свербіж в оці та часто терти це око. Пізніше вона почала відчувати сильні болі.

Батьки Ашвіни, оглянувши око дитини, за повікою виявили мураху. Але вони не сприйняли серйозно цей інцидент, вирішивши, що комаха випадково попала в око дівчинки, поки вона спала. Мураху просто витягли назовні і вирішили, що на цьому все і скінчилося.

Але дівчинка продовжувала страждати від свербіння та болях в оці, тому батьки вирішили відвести дитину до лікарів.

Оглянувши дитину лікарі не знайшли нічого дивного, але прописали дівчинці закапувати очні краплі. Вони вважали, що в оці можливо знаходиться ще одна комаха, а потрапити в область ока вони могли нібито через вуха (дивне припущення).

Дівчинка почала закапувати краплі  і несподівано з ока у неї почали виходити мертві мурашки. Кожен день у неї з ока виходило не менше 5-6 мурах. Їх нарахували аж понад 60 штук!

Загадкове явище привернуло до себе увагу інших очних фахівців, але вони відмовляються вірити в нього і не можуть запропонувати дівчинці відповідне лікування, поки особисто не побачать, як з ока виходять комахи.

«Я ніколи не бачив такого випадку , і не знайшов нічого подібного про нього в медичних записах", - прокоментував лікар.

Неймовірно, яким чином всі  ці комахи там помістилось, але факт залишається фактом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему