7 Лютого 2018
Новини

Його ідеї змінюють світ: 10 цитат Ілона Маска

Його ідеї змінюють світ: 10 цитат Ілона Маска

Власник компанії SpaceX Ілон Маск успішно запустив у космос Falcon Heavy - надважку ракету-носій. В якості вантажу до Марсу вирушив електромобіль Tesla Roadster з манекеном, який символізує прагнення людини підкорити космос.

На life.ru зібрано 10 цитат головного авантюриста сучасності, чиї ідеї дійсно працюють.

Про ризик

Коли Генрі Форд створив дешеві і надійні автомобілі, люди сказали: "Ні, спасибі. Чим погані коні?" Він ризикнув всім, і це спрацювало.

Про космос

Рано чи пізно ми повинні вийти за межі нашої маленької блакитної кульки або зникнути.

Про страх

Я не сказав би, що рідше інших відчуваю страх. Взагалі-то я хотів би скоротити присутність цієї емоції у своєму житті, тому що вона відволікає і виснажує нервову систему.

Про бізнес

Запуск і зростання бізнесу набагато більше залежить від інновацій, драйву і самовіддачі людей, які його роблять, ніж від продукту, який вони продають.

Про технології

Якщо ви повернетеся на кілька сотень років в минуле, то, що сьогодні ми вважаємо цілком очевидним, буде вважатися магією: здатність розмовляти з людьми на великих відстанях, передавати зображення, літати або отримувати величезні обсяги даних, як оракул.

Про сенс життя

Перспектива лежати на пляжі більшу частину життя звучить для мене як кошмар, як найгірше, що може трапитися. Ймовірно, я б збожеволів і почав приймати важкі наркотики. Я б з туги помер. Я люблю, коли все крутиться.

Про відносини

Мені потрібно знайти подругу. Ось на це слід викроїти ще скількись часу. Може бути, навіть п'ять-десять годин... скільки часу потрібно жінці в тиждень? Який взагалі мінімум? Я не знаю.

Про минуле

Якщо людина вважає, що воліла би жити в іншу епоху, досить імовірно, вона просто погано вчив історію. У минулому життя було повним відстоєм.

Про Всесвіт

Всесвіт - це відповідь, головне - поставити правильне питання. Вся справа в питаннях.

Про бажання

Ми повинні зрозуміти, як нам отримати те, що ми любимо, і при цьому не знищити світ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему