29 Січня 2018
Новини

Наречена спізнилася на весілля і залишилась одна

Наречена спізнилася на весілля і залишилась одна

Британку покинув наречений біля вівтаря після того, як вона запізнилася на власне весілля. Її історію розповіло thesun.co.uk.

Нікола Тьюї (NicholaTuohy) пояснила, що того дня у неї виникло багато проблем: їй зробили макіяж, «як у сільської простачки», і вона побігла його змивати додому. Там виявилося, що її батьки, які не схвалювали вибір дочки, вирішили не йти на церемонію і не допомогли дітям Тьюї одягнутися. Нареченій довелося забрати їх із собою в готель. У поспіху вона забула платтячко дочки.

У підсумку наречена одягла весільну сукню і вирішила доїхати до церкви сама, але в ретро-автомобілі, який вони узяли в оренду, не було ременів безпеки, тому вона не зважилася посадити в нього дітей. До того ж їй зателефонувала найкраща подруга і зізналася, що не зможе приїхати. «У мене залишалося півгодини, а до церкви було 32 кілометри. І я просто лягла на ліжко в розпачі», – зізналася Тьюї. Потім вона вернулася додому, забрала наряд дочки і вирушила не до церкви, а відразу на реєстрацію, де наречений висловив усе, що про неї думає.

Наречений заявив Тьюї, що між ними все скінчено, але пізніше охолов і пообіцяв подумати. «Ми були б щасливі разом, якби наше весілля не зірвалося. Це не те, що можна просто так забути», – пояснив він журналістам.

Пара готувалася до торжества півтора року і витратила на нього 12 тисяч фунтів. Напередодні вони репетирували церемонію, і все минуло без накладок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему