29 Січня 2018
Новини

Як дружина Трампа ставиться до зрад чоловіка-президента США

Як дружина Трампа ставиться до зрад чоловіка-президента США

Дружина американського президента Меланія Трамп не звертає уваги на скандальні публікації про свою сім'ю, написала представник першої леді США Стефані Грішем в своєму Twitter.

Зокрема, малися на увазі чутки про зради її чоловіка Дональда Трампа.

«Вона як і раніше зосереджена на своїй сім'ї і ролі першої леді, а не на нереалістичних сценаріях, які щодня роздмухують в фейкових новинах», - розповіла вона в своєму мікроблозі.

В середині січня видання The Wall Street Journal (WSJ) з посиланням на джерела повідомило, що у господаря Білого дому був роман з порноактрисою Стефані Кліффорд, якій він згодом заплатив 130 тисяч доларів за те, щоб вона мовчала про це.

16 січня Стефані Кліффорд, більш відома як Стормі Деніелс (Stormy Daniels), зізналася в сексуальному зв'язку з Дональдом Трампом. Вона додала, що інтимна близькість трапилася в 2006 році, через три місяці після народження у Дональда і Меланії сина Баррона.

Через кілька днів після цієї заяви порнозірки стало відомо, що дружина американського лідера не поїде з ним на Міжнародний економічний форум в Давосі, що стартував 23 січня. В якості причини назвали «негаразди з розкладом і логістикою».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему