12 Січня 2018
Новини

Фільм «Чаклунка» з Анджеліною Джолі отримає продовження

Фільм «Чаклунка» з Анджеліною Джолі отримає продовження

Після того, Анджеліна Джолі за режисерську роботу над фільмом «Спочатку вони вбили мого батька» приймала схвальні коментарі критиків, фанати злякалися, що акторка не повернеться на сцену.

Проте нещодавно стало відомо, що у квітні почнуться зйомки сиквелу сімейної мелодрами «Малефисента» (в українському перекладі «Чаклунка»).

Як повідомляють інсайдери, знімальний процес затягнеться до середини серпня 2018 року.

За режисерський пультом буде сидіти Хоакім Роннінг, який працював над такою відомою картиною, як «Пірати Карибського моря: Мерці казок не розказують». Сценаристом виступить Джез Баттеруорт. Глядачі добре знають такі його роботи, як «Чорна меса», «Грань майбутнього», «007 СПЕКТР».

Чи повернеться до образу Аврори юна актриса Ель Феннинг, – поки що невідомо. Також не можливо передбачити майбутній сюжет, адже нині відомо більше ніж 1000 варіацій історії про Сплячу красуню.

Нагадаємо, картина «Чаклунка» вийшла на екрани у 2014 році. Цікаво, що над першим фільмом працювала ціла команда гримерів, яких очолював семиразовий лауреат премії «Оскар» Рік Бейкер. Кілька фахівців займалися виключно накладними рогами і вухами Малефісент. Інші гримери витрачали щоранку по кілька годин на нанесення гриму іншим персонажам. До того ж Бейкер разом зі своїми помічниками виліпили три різні комплекти рогів, надихаючись оригінальним видом анімаційної Малефісент. Роги були з поліуретану, досить легкого, але при цьому дуже міцного матеріалу. Щоб пластичні накладки в точності відповідали вигинам черепу Анджеліни Джолі, гримери спочатку зробили зліпок голови актриси і відлили гіпсовий бюст. Його використовували згодом, щоб підганяти гумові накладки на вилиці і вуха. Образ вийшов настільки страшний та правдоподібний, що діти, які були на знімальному майданчику, з острахом дивилися на Малефісент. Єдина, хто не боялася страшної чаклунки, – була чотирирічна дочка Анджеліни Джолі і Бреда Пітта – Вів'єн. Цікаво, що інші діти колишнього подружжя також з’явилися у епізодичних ролях.

Дата виходу фільму поки що невідома. Проте на картину очікують у 2019 році.

 

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему