Відео

Мандрівник у часі з 2021 року розповів про майбутнє (відео)

Мандрівник у часі з 2021 року розповів про майбутнє (відео)

Нещодавно на YouTube з’явилося відео з молодим чоловіком, який стверджує, що прибув хоч і не з далекого, але майбутнього. Він назвався Ноєм і каже, що прибув у наш час із 2028 року, аби попередити нас про майбутнє. Ролик розміщений недавно, але вже набрав більше мільйона переглядів.

«У мене немає мети когось обдурити. Я хочу підкреслити: моя єдина мета — довести вам, що подорожі в часі реальні. Більше того, я сам мандрівник у часі», — стверджує Ной.

Отже, кілька фактів, про які розповів Ной:

  • Дональд Трамп буде переобраний у 2020 році. До цього часу він встигне розсердити половину американців і майже весь світ;
  • Штучний інтелект досягне величезних результатів в саморозвитку, а люди все більше часу будуть проводити  у віртуальній реальності. В цьому нам допоможе спеціальний пристрій;
  • Людство повинне розвивати поновлювані джерела енергії;
  • У майбутньому електрокари зможуть проїжджати близько тисячі кілометрів на одному заряді.

На жаль, Ной обійшовся без будь-яких вражаючих заяв. Нічого не сказав про катастрофи, конфлікти, важливі відкриття.

За словами Ноя, йому 50 років, але виглядає він на 25 завдяки омолоджувальним препаратам. Чоловік каже, що машину часу винайшли ще в 2003 році, але її використовують лише секретні організації, а ось у загальний доступ ця технологія потрапить лишень у 2028 році.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему