7 Грудня 2017
Новини

Кілька луцьких маршруток змінило маршрути

Кілька луцьких маршруток змінило маршрути

Внесено зміни у схеми руху маршрутних автобусів № 6, 9, 18, 33.

Рішення про зміну автобусних маршрутів загального користування в Луцьку було прийняте на засіданні виконавчого комітету, повідомляє прес-служба міськради.

Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк, зміни внесено в автобусну мережу на деяких напрямках, зокрема у маршрути № 6, 9, 18, 33.

Отже, автобус № 6 розпочинатиме рух від Привокзальної площі замість вулиці Конякіна; № 9 буде рухатися вулицею Бенделіані замість вулиці Боженка для забезпечення повноцінної роботи ринку «Новий». Із цієї ж причини рух за маршрутом №  18 здійснюватиметься від вулиці Окружної (масив «Маяк») до Центрального ринку. А маршрутка № 33 відтепер курсуватиме вулицями А. Кримського та В. Липинського, щоб уникати під час руху небезпечного перехрестя на вулиці Карпенка-Карого.

Окрім цього, у вихідні та святкові дні буде зменшено кількість автобусів на маршрутах загального користування № 1, 2, 3, 9, 12, 23, 47, оскільки у ці дні навантаження на громадський транспорт є набагато меншим, аніж у робочі.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему