6 Грудня 2017
Новини

За Наомі Кемпбелл стежить 4,2 мільйони людей?

За Наомі Кемпбелл стежить 4,2 мільйони людей?

Нещодавно у Лондоні відбулась урочиста церемонія вручення премій Fashion Awards для кращих із кращих зі світу моди та краси.

Для вручення нагороди Донателлі Версаче була запрошена британська супермодель Наомі Кемпбелл. Зірка вразила не тільки ідеальною фігурою, але і своєю неперевершеною сукнею.

Модель була вбрана в чудове ефектне плаття – оздоблене принтами, коротке спереду, завдяки чому можна було роздивитися її гарні ноги. Одне слово, вигляд вона мала приголомшливий. У свої 47 зірка виглядає відмінно і дуже молодо.

При цьому модель не приховує, що використовує перуки у житті й на показах. Її власне волосся слабке і ламке, постійно випадає. Багато хто каже, що це пов’язано із її віком, однак сама Кемпбелл запевняє, що це через постійне фарбування та гарячі укладки волосся.

Супермодель намагається не допускати, щоб папараці сфотографували її натуральне волосся. Шанувальники нарахували у Наомі десяток моделей перук, які дозволяють Кемпбелл міняти імідж кожен день.

Проте загалом легендарна манекенниця вражає своєю зовнішністю. Прихильники засипають її фотографії компліментами, стверджуючи, що час не владний над чорношкірою моделлю. Офіційний акаунт Наомі Кемпбелл в «Інстаграмі» надзвичайно популярний, за новими фото і відео власниці сторінки стежить 4,2 мільйони підписників.

До речі, у січні 2017 року в телешоу The Wendy Williams Show Кемпбелл уперше розповіла про напад на неї і спробу вбивства в Парижі. Наомі зізналася, що мовчала так довго через те, що досі налякана цим випадком.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему