5 Грудня 2017
Новини

Фабрика святого Миколая запрацювала в Луцьку

Фабрика святого Миколая запрацювала в Луцьку

У Луцьку запрацювала «Фабрика святого Миколая», де волонтери та небайдужі лучани збиратимуть святкові подарунки для дітей. Про це повідомляється на сторінці у Фейсбук.

Метою акції є збір подарунків для дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, дітей із сімей, що опинились у складних життєвих обставинах, дітей із особливими потребами, дітей учасників АТО, зокрема дітей загиблих бійців. 

«Принеси книжечку, іграшку або солодощі до Фабрики Миколая за адресою: м. Луцьк, вул. Шопена, 11, Фабрика Святого Миколая.
Тут діють: фотозона, власна кондитерська, дитяча зона, майстер-класи та збір подарунків», – ідеться у повідомленні на сторінці «Миколай про тебе не забуде ЛУЦЬК».

Також усі охочі допомогти можуть долучитись і фінансово:

РЕКВІЗИТИ: 
ГО «Сучасна Волинь»
ЄДРПОУ: 41677573
р/р: 26002055515865
в «ПриватБанку»
МФО: 303440
Вказати: на Благодійну акцію «Миколай про тебе не забуде»

Волинський громадський активіст Володимир Бут-Гусаїм уже восьмий рік долучається до організації акції «Миколай про тебе не забуде». Спочатку був волонтером, потім відповідав за певний напрямок роботи, а останніми роками – офіційний координатор «Фабрики святого Миколая».

«Такою акцією ми хочемо донести, що Чудотворець є і в нього треба вірити», – наголошує організатор Володимир Бут-Гусаїм.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему