4 Грудня 2017
Новини

Душ Шарко позбавив дівчину цноти

Душ Шарко позбавив дівчину цноти

Через три місяці 18-річна пацієнтка збиралася заміж

Такий курйозний випадок стався у одному із санаторіїв міста Пензи (Росія). Медичні працівники через власне недбальство чи недогляд позбавили пацієнту цноти, коли робили лікувальну процедуру – душ Шарко.  Дівчина стояла під сильним струменем воли і коли це сталося, вона була шокована.

Зараз вона у розпачі, каже: наречений навряд чи повірить у правдивість інциденту й весілля може не відбутися. 

Як повідомляють місцеві ЗМІ, потерпіла має намір отримати грошову компенсацію від медичного закладу за причинений клопіт. Проте, чи дійде справа до судових розглядів, поки не повідомляється.

Довідково:

Душ Шарко — це гідромасаж сильним струменем води із шлангу.  Його здебільшого застосовують  для водолікування. На перший погляд, процедура здається нескладною, однак проводити її повинен фахівець - інакше можна отримати ускладнення захворювань. 
Відстань між пацієнтом та душовою установкою повинна бути не менше 3-3,5 м. Спочатку струмінь води пускають віялом, з голови до ніг пацієнта: ззаду, а потім спереду. Потім струмінь роблять компактним і направляють на конкретні точки, роблячи круговий масаж.

Зона впливу душа Шарко обмежена, і тому контраст температур дає чудовий ефект: при масажі струменями води до всіх органів приливає кров. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему