4 Грудня 2017
Новини

Для маленьких незрячих волинян видали особливий путівник

Для маленьких незрячих волинян видали особливий путівник

Стало відомо, де можна побачити, пощупати й оцінити туристичний путівник «Луцьк. Прогулянки містом», що виданий шрифтом Брайля.

В середу, 6 грудня 2017 року, о 15.00 в Крупівському навчально-реабілітаційному центрі для дітей із порушеннями зору, що за адресою: С.Крупа, вул. Центральна, 22 відбудеться презентація туристичного путівника «Луцьк. Прогулянки містом» шрифтом Брайля, який надруковано Braille studio в межах проекту «Луцьк у долонях», який, за голосуванням лучан, став переможцем громадських ініціатив міста Луцька та профінансований Луцькою міською радою.

На зустрічі буде присутня авторка путівника, начальник управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська, яка ознайомить із завданнями управління та розповість чому важливо знати історію свого міста і поширювати позитивну інформацію про нього.

Довідка. У межах проекту студією друку шрифтом Брайля «Braille studio» спільно з ПРАТ «Волинська обласна друкарня» видано рельєфно-крапковим шрифтом Брайля туристичний путівник авторства Катерини Мойсіюк (Теліпської) «Луцьк – прогулянки містом» накладом 30 примірників. У книзі, окрім власне шрифту Брайля, можна буде побачити й три рельєфно-графічні зображення видатних архітектурно-історичних пам'яток м. Луцька, а саме: Луцький замок, Велику хоральну синагогу, Лютеранську кірху. Унікальні рельєфно-графічні зображення, доступні для сприймання як людиною, що добре бачить, так і на дотик для людей з глибокими порушеннями зору.

Акредитація за телефоном: 050-223-22-64 Віталій Ткачук.

На захід запрошують представників ЗМІ

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему