3 Грудня 2017
Новини

Волинян із яким іменем привітати сьогодні з Днем ангела

Волинян із яким іменем привітати сьогодні з Днем ангела

3 грудня відзначають іменини Арсен, Анна, Остап.

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

АРСЕН

Ім’я Арсен трактують як «мужній», «безстрашний» і «сильний». Володар імені Арсен на перший погляд здається ніжним, тихим і стриманим, володіє відмінним самоконтролем. Проте це сильний, рішучий і надійний чоловік, який начебто тільки й створювався для того, щоб брати на себе відповідальність. Арсен працьовитий чоловік, надзвичайно сумлінний, здатний вести за собою людей, має великі організаційні навички та дуже невимушено вміє ними користуватися. Він енергійний, винахідливий, амбітний, але буде просуватися в житті повільно. Арсена можна порівняти з бігуном на довгі дистанції: він знає, що подорож у сотні миль починається з першого кроку. Він чесний, благородний, такий, яким можна пишатися. Проте, як це не парадоксально, здатний з великим терпінням ставитися до важливих речей у житті, особливо в професійній сфері, й, навпаки, може бути абсолютно не стриманим, різким щодо дрібних або ж побутових речей. У дитинстві Арсен мало завдає клопоту батькам, він завжди готовий допомогти і сам відповідає за свої вчинки. Він показує себе надзвичайно дисциплінованим учнем, не прагне битись і відстоювати свої права кулаками. Воліє докласти великих зусиль, щоб підтримувати приємні стосунки з друзями. В особистих стосунках Арсен особливо вимогливий партнер, він повинен щиро захоплюватись обраною пасією, а вона повинна повною мірою відзначати всі його достоїнства і заслуги.

 

АННА (ГАННА)

Ім’я має давньоєврейське походження й означає «благодать».

У Анні з раннього дитинства проявляється її головна риса – доброта. Вона з радістю доглядає за кошенятами, щенятами, пташками. Граючи зі своїми ляльками, поводиться з ними, як з молодшими дітьми. У більш старшому віці вона здатна надати серйозну допомогу своїм близьким, що потрапили в скрутне становище.

Допоможе старенькій сусідці з покупками та клопотами в будинку. Турботи рідних і близьких їй людей стають і її турботами. Навколишні нерідко цим зловживають, але Анна не ображається.

ОСТАП

Ім’я Остап – це народна форма імені Євстафій, яке в перекладі з грецької мови означає «твердо стоїть», «незмінний, стійкий».

З дитинства Остап хоче лідирувати серед однолітків. Саме ця мета спонукає його діяти і проявляти активність. Його інтереси великі й охоплюють весь світ. Остап прагне реалізувати свої інтереси, знаходячи при цьому нестандартні рішення. В характері Остапа присутні впевненість, самостійність, гарне почуття гумору, хоча ця людина не прагне відкриватися оточуючим. Його деяка нетовариськість може приховувати від людей яскраву натуру з дотепністю і багатою уявою. Остап не любить нав’язливої ??уваги до себе на публіці. У спілкуванні він поводиться недовірливо та закрито. Його таланти і характер проявляються тільки в колі найближчих друзів. Ставленню Остапа до навколишнього світу можна тільки позаздрити, його іронічність, насмішкуватість і жарти роблять життя набагато легшим. Остапу подобається спілкуватися з людьми і спостерігати їхню поведінку в різних ситуаціях. Він любить жартувати і придумує різні авантюри, які, правда, не мають корисливого інтересу. Йому просто цікаві реакції людей із психологічної точки зору, і він перевіряє свої припущення. Такі чоловіки відрізняються високою самооцінкою, легко сходяться з людьми та не схильні до емоційних вибухів.

Остапу подобаються професії, де він повинен щось розповідати, пояснювати або когось учити. Такі здібності роблять його хорошим страховим агентом, фахівцем з роботи з клієнтами або вчителем. Остап володіє унікальними комунікативними та дипломатичними навичками. У нього є акторський талант, тому він стане хорошим актором, психологом, агентом спецслужб або розвідником. Остап дуже принципова людина, тому не здатний образити беззахисного або зробити негарний вчинок. До створення сім’ї Остап ставиться без особливого ентузіазму. Але якщо одружується, то тільки на розумній, м’якій і терплячій жінці, яка буде покірно погоджуватися на зміни. Їй доведеться взяти на себе всі турботи про будинок і матеріальний добробут сім’ї. Остапу подобаються красиві жінки. У спілкуванні Остап недовірливий і не терпить нахабства або нав’язливості, інакше відносини можуть зіпсуватись остаточно. Втім, Остап не піде на конфлікт, просто вчинить по-своєму.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему