2 Грудня 2017
Новини

Сестра Цукерберга стала жертвою сексуальних домагань

Сестра Цукерберга стала жертвою сексуальних домагань

Генеральний директор Zuckerberg Media Ренді Цукерберг, яка є сестрою засновника найбільшої соцмережі Facebook Марка Цукерберга, стала жертвою сексуальних домагань на борту пасажирського літака. Про це вона написала на особистій сторінці в Twitter.

Прецедент із сестрою Цукерберга стався нещодавно під час перельоту з Лос-Анджелеса (США) в Масатлан (Мексика).

Як тільки дівчина зайняла своє місце в бізнес-класі літака, пасажир по сусідству почав розповідати їй про свої сексуальні фантазії і коментувати фігури жінок, які проходили повз. Дівчина вирішила поскаржитися на сусіда стуардесі авіакомпанії ще до зльоту, але та заявила, що цей пасажир - постійний клієнт Alaska Airlines. Тому запропонувала не звертати уваги на його поведінку або ж просто пересісти.

Спочатку, як пише сама Цукерберг, вона й справді мала намір пересісти, однак вирішила, що пересадити повинні саме чоловіка. Дівчина вважає, що саме вона стала жертвою у цій ситуації, а тому пересісти повинен чоловік.

За весь час перельоту, а це майже три години, екіпаж літака так і не вжив жодних заходів, а тому вона  змушена була вислуховувала непристойності.

Після перельоту Ренді Цукерберг зв'язалася з авіакомпанією і розповіла про інцидент. Там пообіцяли провести розслідування, а також запевнили, що тимчасово встановили заборону на користування привілеями компанії вказаному у скарзі пасажиру.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали