2 Грудня 2017
Новини

Волинян із яким іменем привітати сьогодні з Днем ангела

Волинян із яким іменем привітати сьогодні з Днем ангела

2 грудня відзначають іменини Валентин, Денис, Поліна.

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

ВАЛЕНТИН

Ім’я Валентин має латинське коріння й означає «здоровий», «сильний», «міцний». Дуже часто Валентин відрізняється своєю оригінальністю. У нього може проявитися подвійність натури: від нетерплячого, імпульсивного, дратівливого і запального Валентина сьогодні завтра уже нічого не залишиться – це вже буде спокійний, м’який чоловік з усіма задатками дипломата.

Він може бути дуже уважним, сумлінним, ласкавим і готовим присвятити всього себе вам, щоб була згода серед близьких, у той час як в інших випадках Валентин ховається за крижаною стіною мовчання та байдужості.

Валентин дуже любить свою сім’ю, розуміє, що істотно залежить від неї. Але йому потрібні постійні докази того, що його люблять, він потребує впевненості й підтримки, тому що при найменшому емоційному шоці Валентин здатний закритися в своїй оболонці. Незважаючи на свою товариськість, Валентин, проте, цінує близькість і духовне єднання. Він дуже хоче бути коханим і бажаним. Валентин може бути надзвичайно ерудованим, навіть якщо він самоучка.

Коли справа доходить до любові, то ніжність має дуже важливе значення для цього чуттєвого чоловіка. Валентин часто знаходить своє покликання в творчих професіях, але кар’єра в соціальній сфері також йому не чужа (медицина, психологія, соціологія). З нього вийде непоганий керівник, але ось виявляти потрібну іноді жорсткість на роботі Валентину буде дуже важко.

ДЕНИС

Ім’я Денис спочатку було народною формою застарілого церковного імені Діонісій, яке в свою чергу походить від давньогрецького імені Діонісіос, що означає «який належить Діонісу». В міфології Стародавньої Греції Діоніс – бог виноградарства, виноробства, родючості, натхнення, продуктивних сил природи. Тому іноді імені Денис дають тлумачення «веселун», «гуляка». Від чоловічого імені утворені жіночі – Деніз, Діонісія, Дениса. Ім’я Денис згадується як у православних, так і в католицьких святцях. Серед католиків особливо шанується святий Діонісій Паризький, який є покровителем Франції та Парижа. Маленький Денис надзвичайно рухливий. З ранніх років він не може всидіти на місці, дуже цікавий. Денис охоче вступає в будь-яку гру, навіть іноді намагається приєднатися до компанії більш дорослих дітей. Можливо, в шкільні роки Денис не дуже старанний або усидливий, зате він швидко розуміє та легко запам’ятовує інформацію. Посидючим цей хлопчик може стати, тільки якщо знайде собі заняття до душі. Найімовірніше, зі школи Дениско винесе мало знань, зате в ерудиції йому не дорікнеш. Можливо, вроджена цікавість допоможе стати йому вченим, який знається в багатьох галузях науки. Денис сповнений енергії, і вона штовхає його на необдумані вчинки. Поринаючи в авантюри, хлопчик не забуває захопити із собою друзів і багато в чому проявляє організаторські здібності. Правда, вистачає Дениса ненадовго, часто він кидає справу, не завершивши її і підвівши тих, кого залучив до неї. Володіючи швидким розумом, Денису, однак, дуже складно збрехати.

На жаль, часті сімейні негаразди можуть спровокувати в Дениса серйозну тягу до алкоголю, тим самим до кінця зруйнувавши і без того хиткий сімейний світ. Щоб домогтись успіху в житті, Денису дуже важливо розвивати в собі обережність, терпіння й обов’язковість. Тільки ці якості допоможуть чоловікові в будь-якій професії. Денис – організатор, не боїться копіткої роботи, а з віком стає дуже акуратним і посидючим. Буває, що Денис бере участь у різних авантюрах. Йому би трішки обережності, терплячості – і тоді будь-яка розпочата справа буде успішною. Денис принциповий і часто нав’язує свої ідеї тим, хто його оточує. Йому легко повести за собою інших людей, але ось бути їхнім ватажком до кінця йому незручно. У сімейному житті Денис вважає за краще жити окремо від батьків. Вибираючи собі супутницю життя, Денис буде керуватися принципом «щоб було цікаво». Йому подобаються жінки активні, легкі на підйом, розкуті в діях. Дітей своїх він виховує на ідеях свободи.

ПОЛІНА

Ім’я Поліна має кілька версій походження: перша – від імені давньогрецького бога сонця Аполлона і означає «сонячна» або ж «присвячена Аполлону». Існують варіанти перекладу «звільнена» або ж «та, що звільняє». В цьому випадку Поліна – це одна з форм імені Аполлінарія.

Поліна швидко приймає рішення і надзвичайно активна. За темпераментом вона – холерик. Іноді здається, що у Поліни завищені запити, вона занадто горда і неприступна. Однак у душі ця дівчина боязлива і скромна. Поліна легко йде на контакт, вона зачаровує співрозмовника.

Поліна виділяється серед друзів особливою ??доброзичливістю, чуйністю і безкорисливістю. Вона завжди готова прийти на допомогу, поспівчувати, вислухати, обійняти і приголубити. Вона любить усіх – і друзів, і тварин – усе живе навколо. Поля дуже терпляча і не вимоглива до людей. У них вона намагається бачити тільки хороше, часто сама може шукати виправдання того, що трапилося, нехай навіть не з нею самою. Поліні подобається бути в курсі всіх подій: і зустрічі, і мода, і книги, і спектаклі. Їй подобається бути в компанії, спілкуватися.

Вона не сентиментальна, не відчуває краси навколишнього світу і любить показати себе байдужою. При цьому завжди залишається вірним другом, завжди допоможе і порадою, і справою.

Свою долю Поліна може побудувати дуже по-різному. В юному віці вона – немов чистий аркуш. Дівчинка з готовністю допомагає вчителям. В юні роки Поліна дуже любить галасливі тусовки. З роками не втрачає зовнішності, завжди виглядає молодше за свої роки і залишається бажаним гостем у компанії молоді. Володіючи важким характером, Поліна проживає надзвичайно насичене життя.

Поліна дуже вірить у себе та свої інтелектуальні здібності. Навіть невдачі не можуть її переконати в протилежному. Вчинки Поліни сильно залежать від її оточення. Зазвичай вона доброзичлива та чуйна, готова допомогти й підтримати.

Поліна не прагне показувати своїх почуттів. Їй важко знайти ідеального партнера, оскільки вона висуває до нього занадто багато претензій.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему