1 Грудня 2017
Новини

«Зважені та щасливі-7»: Писанки стало більше на 85 кілограмів

«Зважені та щасливі-7»: Писанки стало більше на 85 кілограмів

ЕКСКЛЮЗИВ: 7-й сезон шоу «Зважені та щасливі» не втомлюється дивувати. У 14-му випуску червоні ледь не покинули проект, блакитні вразили всіх акторським талантом, а до Писанки повернулася її хвороба. Що ж показали у шоу?

Мафія відмінно зіграла свою роль…

Конкурсанти грали у «Мафію». Виявилося, що всі чотири пари не проти насолити своїм конкурентам. Проте шанс зіграти мафію випав блакитним.

Те, що сині не мафія, було зрозуміло відразу. Як показав досвід, Руслана надто погана актриса, щоб так добре грати жертву обставин. Усі підозри падали на помаранчевих і червоних, адже саме вони отримували найлегші завдання. В той час блакитні ходили з додатковою вагою на руках і відпрацьовували набрані за перший конкурс кілограми у нелегкому завданні.

Писанки стало більше на 85 кілограмів

Добряче повеселили публіку сині. Мафія одягнула Руслану та Ігоря в один костюм. Таке український глядач побачив уперше: Писанки стало більше на 85 кг, і це за одну хвилину! Чому саме Писанки, а не Ігоря? Тому що в їхній парі панує тотальний матріархат!

Завдання від мафії видалося непростим: парочка, синхронно рухаючись, наносила 80 літрів води склянкою.

Цікаво, що Писанка знову згадала про свої хвороби. То вона непритомніла, лише поглянувши на мишенят у клітці, то падала посеред пляжу від виснаження. Проте вже за хвилину наспівувала мишкам колискові та жбурляла кайдани в воду.

Що відбулося на зважуванні?

Надзвичайно цікавим у цьому випуску було зважування. Дуже здивувала Наталя Токарева. За тиждень жінка втратила 4 кг, та 3 кг скинув Олексій. Проте такий результат не надто втішив блакитних. Наталя засмутилась, адже зазвичай після такої стрімкої втрати ваги йде період затишшя і ваги не показують більше мінус 1 кг.

Не дуже зраділи своїм результатам сині. Писанка та Ісаєв знову скинули на двох два кілограми.

Непогано проявили себе помаранчеві. Аліна скинула 4 кг, а Максим – 3 кг. Їхню роботу навіть не зіпсував антибонус у мінус 1 кг.

Найгірші результати показали червоні. Марта стала легшою на 1 кг, а вага Андрія залишилася незмінною. Відповідно, так як червоні вже були у чорних футболках, вони мали би без битви покинути проект.

Проте і тут блакитні відмінно зіграли. Вже в останній момент вони віддали своїм друзям чорно-білі футболки, які рятують героїв від вильоту. Варто відзначити, що це було дуже великодушно з їхнього боку. Глядачам розповіли, що Андрій знав, хто саме грає роль мафії, та вирішив не підставляти друзів. Блакитні, розуміючи, що наступний тиждень видасться складним, усе ж вирішили врятувати червоних.

Що покажуть наступного тижня?

В наступній програмі учасники будуть одружуватися! Герої змагатимуться, аби заробити на весільні наряди. Конкурс знову проводитимуть у воді. З анонсу стало зрозуміло, що Максим Письмиченко наважиться зробити Аліні Буць пропозицію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему