1 Грудня 2017
Новини

Волинян із яким іменем привітати сьогодні з Днем ангела

Волинян із яким іменем привітати сьогодні з Днем ангела

1 грудня відзначають іменини чоловіки з іменем Роман.

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

Походження та значення імені Роман.

Ім’я Роман походить від латинського слова «романус», у перекладі означає «римський», «римлянин», «з Риму». Первинно назву міста Рим було дано від імен братів Ромула і Рема. Ім’я Роман – це похідне, варіант вимови імені Ромул. Парне жіноче ім’я – Романа. Близьким за значенням також буде інше жіноче ім’я – Роміна.

Характер і доля

Романи люблять усе нове, але їм важко доводити справи до кінця. Все відволікає – то друзі, то нові захоплення. Він кожен раз із запалом кидається на реалізацію свого задуму, але йому потрібні величезні терпіння і витримка, щоб домогтися результату. Але от якщо це вдається, то результат буде вражаючим!

Роман дещо зухвалий, легковажний. Він не стане шукати вихід зі складної ситуації, а вважатиме за краще пустити все на самоплив, махне рукою на те, що не вийшло, і візьметься за іншу справу, абсолютно не шкодуючи про втрачені можливості.

Роман оптиміст по натурі й у всьому намагається побачити гарне, на будь-яку погану подію в його житті він постарається подивитися з гумором. Роман завжди допоможе знайти вихід із ситуації, так як не схильний до стереотипного мислення.

Роман чудовий першопроходець, без нього не обійдеться жодна подорож. Навіть банальний похід по магазинах може обернутися незабутньою подією.

Роман самолюбивий, дотепний. Любить бути лідером, домагатися рекордів або ж показати себе з кращого боку. Він дуже рухливий хлопчик, терплячість – це не його: завжди воліє отримати все відразу. Але головна причина в тому, що його думки біжать попереду його можливостей, у тому, що він постійно відволікається, швидко переключає свою увагу. Занадто суворе виховання і жорсткі рамки лише підштовхнуть Романа винахідливо брехати.

У Роми хороша пам’ять, він схоплює все на льоту, проблем із навчанням у нього не буде, якщо батьки не намагатимуться зробити з нього старанного учня. Роман має яскраво виражені здібності до мистецтва, йому подобається те, що було раніше, а от сучасні віяння приймає з великими труднощами.

Роман понад усе цінує свободу. Не любить змін, але готовий часом робити абсолютно неймовірні для нього речі. Наприклад, просто взяти і переїхати в іншу країну або ж раптово поміняти свої вподобання. Свою величезну енергію Роман застосовує в роботі. Власник цього імені обирає професії, пов’язані зі спілкуванням з людьми. Часто чоловіків із цим ім’ям можна зустріти серед акторів, режисерів, менеджерів з продажу, в рекламі.

Проблем із колегами, труднощів у спілкуванні Роман не відчуває ніколи, дуже легко йде на контакт і швидко знаходить спільні теми для розмови навіть в абсолютно новій і незнайомій компанії. Власник цього імені дуже комунікабельна людина. Рома любить поговорити, тому випадково може видати чийсь секрет.

Особисте життя

Роману досить важко знайти ту єдину, але знайшовши, він береже її як зіницю ока. Адже саме вона допоможе Роману втілити найзаповітніші мрії. Романи найчастіше однолюби і цінують сімейні цінності.

Популярність

Ім’я Роман досить популярне. Вже більше 20 років воно не покидає тридцятку найпопулярніших імен України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему