30 Листопада 2017
Новини

10 тварин зі збоченими сексуальними звичками

10 тварин зі збоченими сексуальними звичками

Серед тварин також є цікаві екземпляри, які мають збочені, як на погляд людей, сексуальні фантазії. Хоча насправді такою є їхня природа, що дозволяє продовжувати рід, навіть у такий пікантний спосіб.

Постільний клоп

У самок постільного клопа немає отвору для спарювання, і самцям доводиться самостійно просвердлювати його за допомогою свого вигнутого і гострого статевого члена. Потім він вводить сперму в самку, якою (при нестачі крові) самка іноді ще й харчується.

Стрічкова змія

Після спарювання самець стрічкової змії запечатує статевий отвір самки виділеннями зі своїх нирок. Така печатка служить свого роду «поясом вірності», що перешкоджає паруваннб з іншими самцями і гарантує запліднення від самця, який першим наблизився до самки.

Кліщ

У самця кліща немає статевого органу, і він вводить в статевий отвір самки свого… носа. Досить розширивши його, він повертається задом і виділяє сперму зі свого заднього отвору. Потім знову повертається і знову ж носом проштовхує сперму глибше.

Мозамбіцький сом

У сома процес запліднення відбувається у самки в роті. Відклавши ікру, вона повертається, щоб проковтнути її. Тут до неї підпливає самець, плями на анальному плавці якого дуже схожі на ікринки. Самка, збита з пантелику, відкриває рот, щоб проковтнути ці ікринки, і тут самець виділяє сперму, запліднюючи ікру, яка вже знаходиться у самки в роті. Там мальки розвиваються до тих пір, поки не підростуть. 

Жаба-носоріг Дарвіна

Самець рінодерми Дарвіна - жаби, що мешкає уздовж південного узбережжя Чилі, - після запліднення ікри проковтує її і тримає в своєму голосовому мішку. Коли пуголовки підростають, він відкриває рот і випускає їх назовні.

Морський коник

Морський коник - єдиний вид тварин, самці якого вагітніють і народжують. У період розмноження самка морського коника підпливає до самця і за допомогою схожого на сосок придатка вводить яйця в спеціальну камеру у вигляді мішка на животі самця. Потім самець запліднює їх і деякий час виношує маленьких морських коників у себе на животі.

Богомол

Під час спарювання самка богомола з'їдає свого партнера. Поки триває злягання, самка, що володіє більшими розмірами, утримує самця передніми лапами і починає пожирати його голову. Сексуальне бажання у самця настільки велике, що він не припиняє спарювання, навіть коли йому загрожує небезпека. Деякі вчені вважають, що процес поїдання навіть підсилює сексуальне бажання самця.

Болотяна сумчаста миша

Болотяна сумчаста миша - схожа на звичайних мишей австралійська сумчаста тварина, єдина серед усіх ссавців вмирає після спарювання. У період розмноження самці зайняті виключно справою до тих пір, поки не падають намертво в буквальному сенсі слова. Більшість з них гине від голоду, оскільки не знаходять часу на те, щоб шукати їжу або поглинати її.

Акаріморфний кліщ

Самець акаріморфного кліща народжується повністю сформованою комахою і допомагає своїй матері при пологах, діючи немов акушерка. Задніми ногами він виштовхує своїх сестер, що з'являються з статевого отвору і витягує їх назовні. Що ще більш дивно, він сполучається з ними і продовжує перебувати поблизу, готовий в будь-який момент знову прийти на допомогу матері.

Водяний кліщ

Ноги самця водяного кліща іноді служать йому додатковими статевими органами, якими він проникає в самку. Під час спарювання він так сильно притискає самку до землі крихітними гачками, що вона ледь рухається. При цьому він ще і приклеюється до неї за допомогою особливої речовини, так що їй від нього вже не піти.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему