30 Листопада 2017
Новини

Волинські «Хрестоносці» здобули золото всеукраїнського турніру юних фізиків (фото)

Волинські «Хрестоносці» здобули золото всеукраїнського турніру юних фізиків (фото)

Школярі з нашої області впевнено перемогли суперників навіть із Києва та Харкова!

23–28 листопада Луцьк приймав фінальний етап XXVI Всеукраїнського турніру юних фізиків. У ньому взяла участь 21 команда з десяти регіонів (100 школярів). Змагання проходили в стінах Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти (ректор П. С. Олешко) та Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (ректор І. Я. Коцан), повідомляє відділ інформаційного забезпечення освіти ВІППО.

Нагородження переможців та врочисте закриття турніру відбулося в актовому залі ВІППО. Цю приємну процедуру очолив заступник голови оргкомітету, головний науковий співробітник Інституту модернізації змісту освіти Борис Кремінський.

Перше місце вибороли збірна команда Харкова «Момент імпульсу» та збірна Волинської області «Хрестоносці», друге – Харківського фізико-математичного ліцею № 27 і збірна Києва, третє – збірна команда Шевченківського району Харкова «Бізони Хіггса» та Рішельєвського ліцею (Одеса). Вручено також відзнаки, колективні й одноособові, у багатьох номінаціях.

У виступах звучала подяка стороні, яка приймала численних гостей, за створення особливої атмосфери цих інтелектуальних змагань, теплої й доброзичливої, що поширилась і на учасників турніру. Не забували сказати щире спасибі й учителям та батькам.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Фото
В тему